Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Downhill sykling;Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo.

Downhill sykling

Rafting

Rafting

Høydepark

Høydepark

Nasjonalpark;Foto: Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo.

Nasjonalpark

Fisking;Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo.

Fisking

Rekreasjon;Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo.

Rekreasjon

Sykling;Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo

Sykling

Nasjonalparklandsbyen Geilo tilbyr varierte aktiviteter, arrangement, overnattingsmuligheter og flotte opplevelser. Nyt også fjellbyen Geilo med shopping, spa, god mat og drikke.

Hva skjer i Hallingdal?

Hva skjer i Hallingdal?

Felles arrangementskalender for Geilo/Hol og hele Hallingdal. Se hva som skjer innen idrett, kultur, mat og drikke, kino, festivaler og andre opplevelser.

Billedbrev

Billedbrev fra Geilo

Månedlig videobrev som viser deg det beste fra Geilo. Arrangement, aktiviteter, opplevelser og turer, hvor bør du bo og hva tilbyr Geilo av matopplevelser?

Prestholttrappene

Prestholttrappene

Pestholttrappene er laget etter nepalske håndtverkstradisjoner og er laget slik at du kan gå en runde til Skarvsenden, på toppen av Hallingskarvet og ned igjen.

Bowling

Bowling

Bowl & Dine på Dr. Holms Hotell har 6 moderne bowlingbaner og holder åpent hver dag. Ta med venner eller familien på en morsom aktivitet!

Ridetur i fjellet

Ridetur i fjellet

Opplev høyfjellet fra hesteryggen. Trygge hester bærer deg over fjellet og lar deg oppleve naturen på en ny måte. Passer både nybegynnere og erfarne ryttere.

Sommerbrosjyre

Sommerbrosjyre 2014

Se årets sommerbrosjyre med informasjon om aktiviteter, arrangementer, kultur, overnatting, spisesteder og alt som skjer på Geilo i sommer. Velkommen til fjells!

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark har masse spennende å by på for både barn, undom og voksne. Høyt og Lavt klatrepark, stort lekeland og besøksgård er noe av de de kan friste med.

Geilo Sommerpark

Geilo Sommerpark

Aktiviteter for hele familien, høydepark, sykkelpark med nye barneløyper, stolheis til Nasjonlparkutsikten og lekeapparater. Sommerrestauranten er også åpen.

Rallarvegen på to hjul

Rallarvegen på to hjul

Rallarvegen er en av Norges mest populære og flotte sykkelveier. Rallarvegen ble brukt som anleggsvei for byggingen av Bergensbanen.

Turistinformasjon

Åpningstider:
Mandag - Fredag: 8:30-16
Lørdag: 9-15

Ring oss på: 32 09 59 00

 

Send oss epost: