Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Downhillsykling

Prøv en av Norges raskest voksende sommeraktiviteter. Geiloliaheisen tar deg og sykkelen til toppen av fjellet der moroa begynner! Geilo Downhillpark åpner lørdag 29. juni.

Geilo Downhillpark

Geilo Downhillpark byr på en spennende sykkelopplevelse for både nybegynnere og erfarne syklister. Stolheisen tar deg og sykkelen til toppen av fjellet, der moroa begynner! På veien ned finner du bruer, hopp, dropp og mange artige elementer. Løypene har forskjellige vanskelighetsgrad. Du kan velge mellom tekniske singletracks, doseringsløype, eller en familievennlig grusvei-. Farten nedover bestemmer du selv. Har du aldri prøvd downhill før garanterer vi at du kommer til å smile fra øre til øre!

Sommeren 2012 åpnet en helt ny sykkelutleie/verksted og shop. Her er det utleie, salg av sykkelutstyr, klær og alt du trenger for å komme i gang med downhillsykling.

I begynnelsen av juli ble Geilo 2/4 Downhill - 2 og 4 timers tag-team arrangert. På dette arrangementet er det om å gjøre å ha flest mulig turer ned sykkelløypa. Følg med for dato for dette arrangementet i år.

Status løyper

Geilos nyeste sykkelløype som åpnet sommeren 2012, heter Anakonda. Akkurat som den myteomsuste og fargerike søramerikanske slangen er denne løypa bred og svingete, med over 1 km med artige elementer, hopp, dropp og maskingravde doseringer.

Løypefakta Geilo Downhillpark

Antall løyper: 4
Lengste løype: 2,3km
Totale løyper: 6,9km
Høydeforskjell: 385m

Heiskortpriser sommer 2013

Dagskort: 225,-
Sesongkort voksen: 1500,-
Sesongkort barn: 1100,-
(keycard koster 50,-)

Sykkelutleie

Downhillpakke - heldag:
Dagsleie av downhillsykkel inkl. beskyttelse og heiskort: 750,-
Downhillpakke - ettermiddag:
Ettermiddagsleie av downhillsykkel inkl. beskyttelse og heiskort: 525,- (fra kl. 13:30. Kun ved drop-in)
Dagsleie terrengsykkel: 275,-

Ønsker du å leie sykkel for en dag anbefales det å forhåndsbestille.

Sykkelparken er åpen 29.6 – 18.8, hver dag 11-16 (+ helgene utover høsten og hver dag i høstferien).

Les mer om Geilo Downhillpark.