Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Hundesledekjøring

Hundesledekjøring er spennende både for liten og stor. Her har du mulighet til å både føre hundene selv, og å bli ført av hundekjøreren. På Geilo tilbyr både Geilo Husky og Geilo Dogsledding husky safari.

Hundesledekjøring med Geilo Husky

Har du lyst til å styre et eget hundespann? Eller kanskje du vil sitte på mens hundekjøreren styrer seks eller flere fartsglade hunder? Geilo Husky tar deg med på en opplevelsesrik rundtur ved og på Ustedalsfjorden, 10 minutter fra Geilo sentrum. Turen har utgangspunkt fra en villmarksleir hvor du får mulighet til å hilse på hundene og nyte en kopp varm drikke mens du lar inntrykkene fra turen synke inn. Du får også lære mer om hundekjøring av de to søsknene Mari og André som har gjort dette hele livet.

Tid: Onsdag kl 12:00 (10km tur) og kl 13:00 (5km tur)

Møtested er i campen som ligger ca 100 meter fra Geilolia Hyttetun. Se etter skilting. Varighet på 5 km tur er 1 time fra ankomst. Selve kjøringen varer i ca 25 min. Varighet ved 10 km tur er 1,5 time fra ankomst. Selve kjøringen varer i ca 45 min.

Aldersgrense: 3 år

Priser 5 km: voksne 590,-kr, barn 450,-kr, familie(2+2) 1800,-kr

Priser 10 km: voksne 1100,-kr, barn 850,-kr, familie(2+2) 3500,-kr

Hundekjøring etter solnedgang

Hver torsdag kveld når mørket faller på vil Geilo Husky tilby hundekjøring i hjertet av Geilo. Med lyset fra bakkene og hodelykt vil turen gå utover Ustedalsfjorden med seks ivrige hunder foran din egen slede.
Fakler vil føre deg ned til bålplassen vår. Du får ”ditt eget” hundespann å kjøre, instruksjon og en hodelykt, så bærer det ut i natten. En unik og annerledes opplevelse!

Pris: 5 km – voksne 620 Kr og barn 470 kr – Familie 1 800 Kr (2+2)
        10 km – voksne 1 200 Kr og barn 900 kr – Familie 3 600 Kr (2+2)

Bestill hundesledekjøring med Geilo Husky ved å trykke på linken til høyre på denne siden.*

*Det er kun mulig å bestille for voksen via internett. Ønskes det å bestille familie og barn, ta direkte kontakt med Geilo Husky – tlf. 402 15 662 eller

Opplev det beste Hardangervidda har å by på!

Vinteren 2014 tilbyr Geilo Husky en unik mulighet til å oppleve Hardangervidda på sitt beste. Kjør ditt eget hundespann inn på vidda, overnatt i en tradisjonsrik turisthytte med fantastisk mat og hyggelig betjening.

Geilo Husky henter deg på hytta, hotellet eller et annet sted i nærheten av Geilo. Avhengig av hvordan været er finner vi et passende sted å starte turen inn i nasjonalparken Hardangervidda. Du får være med å gjøre i stand din egen slede og dine egne hunder for turen. Selvsagt med erfarne hundekjørere ved din side. Så går turen inn i fjellet med to guider og mange mange hunder. Her får du oppleve stillheten, den unike naturen og ikke minst hvordan det føles å stå bak 8 pesende hunder som elsker å være ute. Målet er Tuva Turisthytte, en oase i den hvite ørkenen på vidda. Her vil vi stelle hundene før vi går inn og får god forpleining og hyggelig samvær utover kvelden.

Neste morgen får du prøve ut det du lærte dagen før. Klarer du å klargjøre hundespannet ditt helt selv? Ruten hjem bestemmes av vær, føre og hvor trygg du har blitt bakpå meiene. Underveis unner vi oss en lang lunsj og litt ekstra kvalitetstid med fornøyde hunder. Vel tilbake på startpunktet er det på tide å si farvel til dine nye venner før vi tar deg tilbake til dit du måtte ønske.

Turene arrangeres i februar, mars og april.
Pris for voksne er 5 400 kr og for barn 3 900 – dette inkluderer da alt du trenger fra du blir hentet til du er tilbake igjen.

Kontakt Geilo Husky for bestilling av turen.
 
Geilo Husky tilbyr også halv-, hel- og flerdagsturer. Les mer om Geilo Husky.

Hundesledekjøring med Geilo Dogsledding

Hundesledetur på Ustedalsfjorden ved Geilo Beach. Ustedalsfjorden er en vakker naturperle, omkranset av snødekte fjell. Løypa går på isen, hovedsakelig langs land, inn i idylliske viker hvor det er uberørt villmark. Hundene og naturen gir muligheter for de aller vakreste feriebildene.
Med hundespann kan du nyte fjellets stillhet og den fantastisk vakre naturen, mens du lytter til hundenes pust og sledemeienes sus.

Startstedet er på Geilo Beach, kun to kilometer fra Geilo Sentrum.Deltagerne blir delt inn i små grupper og får en individuell innføring i sledehundkjøring. Man kjører med 14 hunder fordelt på tre sleder. Hvert hundespann består av 6 -8 veltrente, og løpsvillige Alaska Huskies. Hundene er sosiale og vant til barn og voksne.De som ønsker det får kjøre eget hundespann.Halvveis på turen kan man bytte på å være hundekjører og å sitte lunt og godt på reinskinn i sleden.

Husk varmt vintertøy, vinter sko, lue og votter.Rundturer onsdag og lørdag

Pris 5 km tur:
Voksne NOK 500,-
Barn( 2-12) NOK 350,-

Pris 10 km tur:
Voksne Nok. 1000,-
Barn (2-12) NOK 700,-

Kontaktinformasjon og bestilling til Geilo Dogsledding. 

Hundekjøring bestilles her!

Styr selv, eller slapp av i hundesleden. Vi lover deg en opplevelse av de sjeldne!

Priser fra: 590 NOK