Paul Lockhart
©Paul Lockhart

FAQ (Covid-19)

Frequently asked questions about Geilo and Covid-19.

Er Geilo åpent?

Ja, Geilo er definitivt åpent. Her er både butikker, restauranter, de fleste overnattingssteder og barer åpent – og den 5. desember åpnet vi også de første alpinbakkene her på Geilo.

 

Kommer hele Skianlegget til å være åpent alle dager i vinter?

Ja, både SkiGeilo og Slaatta Skisenter planlegger for å holde åpent hver dag fra sesongstart til sesongslutt. Sesongen starter nå 5. desember og de åpner flere og flere bakker etter hvert som forholdene ligger til rette for dette. (Slaatta Skisenter tar sikte på å åpne helgen før jul). Samtidig som heisene åpner, vil også skiutleier og skikafeer åpne. Oversikt over åpne bakker ser dere her

 

Hvordan er det med andre aktiviteter, kan det bestilles i år?

Ja, det vil være mulighet for å bestille aktiviteter. Her anbefaler vi å være tidlig ute med bestilling da det vil være begrensninger i antall deltakere i tråd med smittevernsråd. Sjekk www.geilo365.no for mer informasjon og bestilling av aktiviteter.

 

Hvilke smittevernstiltak gjøres på destinasjonen?

Hver enkelt bedrift her på Geilo følger råd fra Folkehelseinstituttet og er i tett dialog med kommuneoverlegen og beredskapskoordinatoren til enhver tid for å sikre at smittevernstiltak er iverksatt og blir håndtert på en god måte.

 

Vil det bli arrangert After Ski i år?

Ja, men med restriksjoner. Det vil kun være bordservering og begrenset antall plasser.

 

Hvilke garantier har jeg, om jeg bestiller opphold, skiutleie, skiskole eller skipass nå?

For alt som bestilles gjennom www.geilo.no har vi Covid-19 forbehold.
Dvs. vi refunderer 100 % av innbetalt beløp frem til ankomst om det blir iverksatt restriksjoner fra f eks Helsemyndighetene som gjør det umulig å gjennomføre reisen til Geilo.

 

Vil langrennsløyper bli preparert i år?

Ja, Geilo Sti og Løypelag er klare for å preparere milevis med flotte langrennsløyper for våre gjester i vinter. Vi oppfordrer alle lokale og fritidsbolig eiere til å melde seg inn i Geilo Sti og Løypelag og besøk www.geilostiogløypelag.no for mer informasjon.

Vegard Breie

Vegard Breie