Tuva

Hytter og åpningstider høst 2020

Åpen fjellstue, kafe og serveringshytter

 

Geilojordet
Geilojordet åpner begge lørdagene (26. september og 3. oktober) i høstferien. Det vil bli servering som vanlig; vafler, lapper, rømmegrøt, kaffe med mer av hyggelig vertskap.
12:00 og 13:00 Forteljarteater. Følg gardsguten/jenta frå 1880 rundt på garden og høyr historia om koss dei levde før i tida. Varighet ca 30 min. Det e gratis å delta, men kjøp deg gjedne ein kaffe og noko å bite ti i kafeen.
11:30 Minikonsert. Helge Ryo-Bergstad vil spille en liten minikonsert på Geilojordet begge lørdagene kl.11.30. Han har også en utstilling på låven med bilder som tidligere i år.

 

Turkafe Kulturkirke
Har du vært inne i Geilo Kulturkirke allerede? Kanskje denne høsten blir første gang? Her finner du enkel kafe drivet av lokale ildsjeler, på annen etasje er det kunstutstilling, og du kan beundre farget glass i kirke.

Åpen mandag til lørdag 11:00 -15:00

 

Hakkesetstølen Fjellstue
Enklere blir det ikke! Ta stolheis opp til Vestliatoppen, gå en deilig enkelt tur av 3km til Hakkesetstølen og un deg hjemmelaget rømmegrøt med spekemat. Gjerne gå ned gjennomhyttefeltet eller ta heis ned.

Åpen alle dager i høstferie uke 40 og 41

 

Prestholseter
Ta årets siste tur opp trappene og se landskapet spekket med høstfarger så langt du kan se. Du kan enten sykle opp (12km en veg) eller ta bilen (bompenger Kr. 40)

Åpen alle dager i høstferie uke 40 og 41

Presttun Cafe Ustaoset
Ta en topptur til Ustetind eller en rundtur til Prestholt over Hestehovda og kom inn i et deilig og avslappende sted med hjemmelaget mat og fyr i peisen.

Åpen i helgene og i tillegg fra torsdag 1. oktober til lørdag 10. oktober fra kl. 12:00 – 18:00
På søndag 11. oktober kl. 12:00 til 16:00

 

Halne Fjellstova
Midt på Hardangervidda, enkelt tilgjengelig og mange fine turmuligheter både retning sør og nord. Halne serverer blant annet spekeskinke laget på kortreist fjellgris, fisk fra fjorden, reinskjøtt fra vidda og høstens bær som er plukka på og rundt Vidda. Kom inn for en kopp kafe, lunsj eller middag.

Åpen alle dager i høstferie uke 40 og 41

 

Torsetlia
Ta en velfortjent pause etter en fottur til for eksempel Løytetjønn eller en sykkeltur i Smådøldalen. Spør betjening i Torsetlia for flere turforslag. I Fjellcafe blir det blant annet servert hjemmelagde kanelboller, dagens suppe, karbonadesmørbrød og rundstykker. Også mulighet til middag ta kontakt for muligheter.

Åpen alle dager i høstferie uke 40 og 41 Kl. 12:00 til 16:00

 

Dagali Fjellpark kafe
Her er det enkel servering som vafler, pølser, pizza og boller som smaker godt etter en topptur til for eksempel Perstulhovda og Glitreberget (Hotel California)

Åpen i forbindelse med aktiviteter, ring i forkant.

 

Ostebygda
Høst er jo gjerne tid for god mat og inne kos. Besøk lokalmatbutikken Ostebygda i senter av Hol og få med deg årets ost. Gjerne kombiner med en tur på beina eller sykkel rund Holsfjorden, passer alle og mulig å trille med barnevogn og sykkelhenger.

For åpningstider se nettsiden til Ostebygda
 

 

Storestølen Fjellstue
På Storestølen Fjellstue er de opptatt av maten. De velger våre råvarer ut i fra at de er økologiske, lokale og rene. Husets vin er biodynamisk. Kombiner et besøk med en sykkeltur til Raggsteindalen eller en topptur til Einsetlie.

Åpningstider for kafe og middag søndag 27. september og søndag 4. oktober etter kl. 14:00
Gjerne ta direkte kontakt når du er på vei og ønsker deg noe godt utenfor disse åpningstider!