skruffen
©Paul Lockhart

Mer flyt og fart for terrengsyklister på Geilo

Med den nye, familievennlige flytstien på 4 km har ski- og sykkelbygda fått enda en attraktiv løype for stisyklerne. Flytstien passer godt for ferske syklister, men har også noen momenter som vil trigge lekne, erfarne terrengsyklister.


Sykkelbygda

Geilo har lenge vært et populært landemerke på det norske terrengsykkelkartet. Fra før har vi vært kjent for et av landets beste heisbaserte downhill-tilbud, og vi har også etablert flere nye løyper langs Ustedalsfjorden, tett ved Vestlia sykkelpark. Her finner du Hallingsdals største asfalterte pumptrack og hele 5 hopplinjer med ulike vanskelighetsgrader.

Sykkel rundt Ustedalsfjorden

Den nye flytstien

Stibyggerne har skapt en herlig løype med blå vanskelighetsgrad, noe som gjør at den egner seg for mange brukergrupper og -nivåer. Den har lite tråkking, veldig mye flyt, kule svinger og en del elementer som hopp og «side hits». Flytstien er rett og slett en veldig kul vei ned fra fjellet.

 

Sykling for hele familien

Geilo er et eldorado for syklister, enten du velger en av løypene eller om du tråkker avgårde på egen hånd. Ta med sykkelen på toget, eller lei en sykkel som passer til formålet på stedet. Du kan leie terrengsykkel, el-sykkel med hjelm og det utstyret du trenger fra ulike sykkelutleiere på Geilo.