skarverennet-2021

Skarverennet - 17. april 2021

Planene er lagt, forberedelsene er i gang og vi åpnet billettsalget fra 12. oktober. Gå ikke glipp av vårens vakreste eventyr, 37 kilometer med perfekt gli, fantastisk utsikt og naturopplevelser gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Vi tilbyr pakker med og uten overnatting, alle med 100% refusjonsgaranti.

 

Vårens vakreste eventyr er tilbake - velkommen til Skarverennet 17. april 2021!

Mandag 12. oktober åpnet påmeldingen til den 48. utgaven av Norges største og flotteste skirenn.
Vi forventer spesielt stor pågang i år, og åpnet derfor påmeldingen suksessivt:

Hver dag kl 10.00:

  • Mandag 12. oktober - dagstur fra Bergen og Oslo
  • Tirsdag 13. oktober - trimklasse fra Finse
  • Onsdag 14. oktober - 25 km trimklasse med start på Haugastøl
  • Torsdag 15. oktober - påmelding for deg som oppholder deg på Finse 

Les mer om påmelding her...

Skarverennet, smittevern og Covid-19

Arrangørklubben, Geilo IL, har planlagt for flere scenarier med tanke på Covid-19, noe som innebærer alternative traséer, puljevis start i henhold til de regler som måtte gjelde 17.4.21 og transport-/logistikkløsninger som ivaretar deltakernes sikkerhet og smittevern.

Skulle det blir restriksjoner på antall deltakere, er det først til mølla som gjelder. Endelig beslutning om løyper, logistikk og antall deltakere tas innen 1.3.21, i god tid før rennet som er lørdag 17. april. 

 

100% refusjonsgaranti som også gjelder bestilt overnatting

Selv om det er idrettslaget som arrangerer, så er hele skibygda Geilo - inkludert overnattingsbedriftene - med på dugnaden som lager vårens vakreste eventyrt.

Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko; skulle rennet - mot formodning - bli avlyst på grunn av Covid-19, betaler vi deg tilbake 100%. Denne garantien gjelder også for bestilt/betalt overnatting på Geilo i helgen 16-18. april i forbindelse med rennet.
 

Vi gleder oss!