CBIS 6309553

Social share

Fjellmatfestivalen

Fjellmatfestivalen arrangeres for 15 året i 2019 og er en årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, Dagalifjell. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider med råvarer fra Hardangervidda samt naturlig produkter som hører til.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme.

Et lite utdrag fra årets program er Fjellets Gourmet buffet og Rakfisk Festmiddag. Fjellets Gourmet består av et rikelig utvalg av lokale varme og kalde retter som for eksempel spekemat og ulike fiske- og kjøtttyper. Rakfisk Festmiddag består av lokale produsenters rakfisk fra Hardangervidda med rikelig tilbehør. Videre så blir det salg av fjellets produkter m.m., kåring av folkets rakfiskfavoritt, musikk og utdeling av Fjellvitts ærespris m.m.

Torsetlia tilbyr også overnatting i rom, leiligheter og hytter med og uten utendørs boblebad for Fjellmatfestival deltakere.

Besøk www.fjellmatfestivalen.no eller kontakt oss på 32 74 36 81 eller [email protected] for mer informasjon eller bestilling.

Velkommen til en ekte matopplevelse!

Foto: Emanuele Lombardo

From 635 NOK Per person

Occasions (3)

15 november 18:00
16 november 18:00
17 november 18:00