sykkeheis downhill
© GMTB-Riders

Prøv alle, finn din favorittsti

Geilos tilbud til sykkelentusiastene er i enorm utvikling, og i år slår vi til med flere spennende nyheter. Det mest varierte tilbudet finner du i Geilo Sommerpark med pumptrack, hopplinjer og varierte stier. Det inviteres til fart, moro og utfordringer for liten og stor på alle ferdighetsnivåer. 


 

Røyskatten, Fossekallen og Skurfen

I Geilo Sommerpark, og i umiddelbar nærhet til pumptrack er det tre morsomme stier for liten og stor. Stiene passer godt for familier og nybegynnere, men også entusiastene vil kose seg her, spesielt i Skurfen.

Stiene har små hopp, dropp og balanseelementer i vakker natur.

røyskatten

sykkelheis

 

Sett sykkelen på stativet og ta stolheisen opp

Det heisbaserte sykkeltilbudet gjenåpner med oppgraderte versjoner av de populære stiene Anakonda og Gold Digger. I tillegg har vi bygd en ny og , spennende –og påkostet flytsti - Flow Motion - med kurver og elementer som utfordrer entusiastene samtidig som den passer for nybegynner som ønsker et litt roligere tempo ned i starten. Flow Motion er 4 km, og tar deg fra Bjødnahovda ned til Geilo Sommerpark. Denne stien må du teste i sommer.

 

Ustedalsfjorden Rundt

Nå snakker vi sykkeltur, gruslagt rundløype som byr på flott utsikt og mange muligheter. Her kan dere ta pauser der det passer, for eksempel ved en av rundløypas tre grillplasser eller på en av de andre rasteplassene. Hva med et forfriskende bad på vår egen Geilo Badestrand? Rundløypa er på cirka 10 km, har flere avstikkere - som for eksempel til fiskeplass, lydskulptur og det gamle bygdetunet på Geilojordet - og 25 informasjonsskilt som byr på kunnskap om plante- og dyreliv, kultur og historie.
 

bad

pumptrack

 

Geilo sommerpark er for alle, uansett ferdighetsnivå

Her er tilbudet i høyeste grad variert, slik at liten og stor - nybegynner og entusiast - kan tilbringe dagen lang sammen med venner og familie. Pumptracken, en av landets fineste, er samlingssted for sykler, sparkesykler, brett og blades. Herfra har du direkte atkomst til de korte flytstiene, stikkvei ned til Ustedalsfjorden eller stolheisen opp til de tre stiene nedover fjellsiden. Det er godt med benker og rasteplasser for de pausene som trengs for en matbit, påfyll av energi og å gjenvinne hvilepuls. Velkommen!