Skikjøring på Geilo
©Paul Lockhart

Alpint og snowboard

Skiglede for hele familien - finn ditt skiparadis på Geilo! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister - flott for familier. 

I nærheten av Geilo sentrum finner du 21 heiser og 45 løyper fra barnebakker til svarte bakker. Geilo er en kjent familiedestinasjon, og det legges til rette for både barn og voksne for å nyte vinteren.

Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre. Alle hotellene i Geilo har bussholdeplass for skibussen. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

På begge sider av dalen finner du løyper som er tilpasset barn, og disse områdene er også forbundet med større bakker og heiser. Leie skiutstyr på skiutleie.

På toppene finner får vakker utsikt over Geilo og Hallingskarvet. Ta en pause fra bakkene og nyt et godt måltid på en av spisesteder ved bakkene. Havsdalskroa serverer deilig mat med lokale råvarer - stilig og kulinarisk hurtigmat.

 

Løypekart