barnas geilo
©Paul Lockhart

Barnas Geilo

Der barna leker mest og best.

I en periode av livet er det alltid barna først. Vi ønsker oss glade barn som er i aktivitet, får inntrykk og opplevelser, treffer nye venner - ja - kort og godt barn som trives og som sovner med et smil når kveld og leggetid kommer. Da blir det også litt tid til oss voksne før natten. Og før en ny dag full av fart og aktiviteter. Mange mener at Geilo er blant de beste stedene å besøke fordi det er så fint, og godt tilrettelagt, for barn. Frisk fjelluft gjør godt for liten og stor, og det er noe Geilo har vært kjent for siden før de første hotellene ble bygd.

Ski, lek og aking

På snøsikre Geilo er det ofte ski som er førstevalget blant aktivitetene. Her kan dere ha det gøy i bakkene fra morgen til ettermiddag. Skiskolen tilbyr kurs, ferdighetstrening og aktiviteter til barn fra 2-års alderen og oppover via tenåringer til voksne og godt voksne. Aktivitetene og treningen er tilpasset alder og ferdigheter - økt skiglede er alltid resultatet.

Skiturer er det også mange av, fra de overkommelige på flatmark til de mer krevende, og dere kan gå på egen hånd eller velge en av de mange guidede turene.

Aking er også gøy og kiler i magen, enten som heldagsaktivitet eller som avveksling mellom skiturene på flatmark eller i bakken. Alt du trenger av førsteklasses utstyr - ski, staver, skisko, hjelm, akebrett - kan leies. Vi anbefaler at du bestiller heiskort - SkiPass - på nettet før du kommer; da sparer du penger og slipper å stå i kø.

skiferie

hundekjøring

Hundekjøring

Hils på de flotte og flinke hundene og nyt turen når de legger i vei over viddene. Glade hunder, glade barn, roser i kinnene og en opplevelse du og barna sent vil glemme. 

Her kan du lese mer om, og bestille, hundekjøring:

Kino og kafé

Geilo har et stort og variert sentrum med rike shoppingmuligheter, flere kaféer og restauranter og et kulturtilbud som inkluderer kino, konserter og ulike utstillinger. Greit å vite når store og/eller små ønsker seg noen hyggelige timer uten ski på beina.

 

servering

eventyrbadet vestlia resort

Badeland

Eventyrbadet på Vestlia Resort er et populært sted for barn som liker å leke i vannet. Her er det naturligvis begrenset kapasitet, så vi anbefaler at du kontakter dem noen dager i forveien og reserverer plass til deg og dine.