Båtutleie - Ustedalsfjorden

Lei båten Askeladden.

Informasjon: 

Varighet: 1 dag.

Pris: Kr. 350 per dag. 

Pris inkluderer: Dagsleie av Askeladden, 2 padleårer og maks 3 redningsvester. 

Aldersgrense: Ansvarsperson må være over 18 år. Barn må være i følge med voksne. 

Møtested: Nøkkel til båthuset hentes ut på Turisinformasjonen i Geilo sentrum. Vær vennlig å merk deg deres åpningstider. Årer, vest og nøkkel hentes ut i båthus ved Veslefjorden merket med «Hol Turlag» og «Uthus». VIKTIG: Nøkkelen til hengelåsen på båten hentes i båthuset om ikke du får den utlevert på turistinformasjonen.

 Båten ligger plassert i Ustedalsfjorden. Se vedlagt bilde av plassering.

Kontaktinformasjon: [email protected] eller Tlf. 32095900


Båt med ca 5 sitteplasser.

Redningsvester og to årer pr kano er inkludert i utleieprisen. Parker på Geilo Beach. Vest og årer ligger i et lite båthus øst for "Geilo Badestrand". Huset er merket med grønt turskilt med kano-symbol og "Hol turlag".

Padleårene og redningsvestene må legges pent tilbake i båthuset, mens nøkkelen leveres på turistinformasjonen/hos Visit Geilo i Geilo sentrum. Dersom nøkkelen må leveres utenom åpningstid avtales dette direkte med personalet på turistinformasjonen.

Båten ligger plassert i Ustedalsfjorden. Se bilde med veiforklaring.

Viktig: Merk at nøkkel til båthuset hentes ut og leveres på turistinformasjonen/hos Visit Geilo i Geilo sentrum. Åpningstid Turistinformasjon: Mandag - Fredag: 09:00-15:00

Medlemskap: 

DNT medlemmer: Vennligst skriv inn koden "DNTMEDLEM" i "Kampanjekode-feltet" ved betaling. Dette gir 30% rabatt på booking. Vær oppmerksom på at du må ta med og vise frem medlemskort ved uthenting av nøkler. 

Medlemmer av Hol Turlag: turer i regi av skole eller barnehage i Hol Kommune får gratis lån. Ta kontakt direkte med Geilo Booking for reservasjon – [email protected]

Når kan jeg booke?

23 oct 2021
Båtutleie - Ustedalsfjorden 23 October 2021
24 oct 2021
Båtutleie - Ustedalsfjorden 24 October 2021
25 oct 2021
Båtutleie - Ustedalsfjorden 25 October 2021

Show 96 more occasions