Ski awards 2020 winner
©Paul Lockhart

Beste skisted i Norge

Herlige bakker, flotte løyper, to nasjonalparker, korte avstander, overnattingstilbud tilpasset alle budsjetter, gjestfrihet og en togstasjon midt i sentrum. Legg til et bredt restaurant- og shoppingtilbud og miljøvennlige transportløsninger så er vi der. Geilo er Norges beste skidestinasjon. Bransjefolk, en internasjonal jury og gjester fra hele verden har talt.

 
World Ski Awards er en anerkjent, gjev utmerkelse som alle norske skisteder prøver å vinne. Her inviteres bransjefolk og skigjester fra hele verden - også i Norge - til å stemme en gang i året. Vinnerne for 2020 ble hedret 19.11.20, internasjonalt og land for land. Geilo vant prisen for «Norways best skiresort and destination» for andre år på rad. I tillegg ble vår lokale overnattingsbedrift Havsdalen prisvinner i klassen for «best chalet», beste alpinleilighet. Dobbeltseier til Geilo der altså.

Gode grunner til å dra til Geilo

Hyggelig, enkelt, mye for pengene og de beste fjellopplevelsene. Det er, kort oppsummert, det inntrykket vi vil at du skal sitte igjen med etter å ha besøkt Geilo. Dette, som er lettere å si enn å levere, er det alle enkeltpersoner og bedrifter her oppe samarbeider om å utvikle hver eneste dag.

Bakkene, skiløypene, de majestetiske fjellene og et sentrum med en togstasjon midt mellom øst og vest gir oss et flott, naturgitt utgangspunkt. Resten er i høyeste grad menneskeskapt av mennesker for mennesker; gjestfriheten og den gode stemningen, overnattingstilbudene som dekker alt fra et sted å sove til ren luksus, aktivitetstilbudet for barn og voksne, shopping og et variert restauranttilbud. Det er denne helheten, kombinert med fokus på bærekraft og enkle transportløsninger, som skaper – ja – de beste fjellopplevelsene.

 

Gode tilbud til deg som bestiller nå

Ønsker du å oppleve ekte, norsk romjulsstemning med aktive dager og hyggelige kvelder? Eller hva med å legge familiens vinterferie til den snøsikre bygda mellom to nasjonalparker?
Akkurat nå har vi gode pakketilbud som inkluderer overnatting og heiskort i alle prisklasser. Så da foreslår vi at du finner frem kalenderen, velger og bestiller før vi blir utsolgt.
Velkommen!