Dr. Holms Hotel

Adresse: Timrehaugvegen 2, N-3580 Geilo
Beliggenhet: Geilo
Vis kart

Hotell | Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.

Hotellet har alt du trenger for et komfortabelt opphold og aktiviteter for både små og store. Ganger, haller og rom er fylt med den lekreste kunst fra de siste 110 årene.
Ta med deg familie og venner til en kveld i bowlinghallen hvor dere kan spise den helt fantastiske hjemmelaget burgeren som serveres her og i tillegg kan nyte milkshaken som lages her.

I sportsbaren kan dere se alt innen sport på en av de mange flatskjermene og i pausen kan dere ta en shuffleboard turnering. Etter lange dager på fjellet kan du ta en velfortjent pause i spaavdelingen hvor du får førsteklasses behandlinger til gode priser.
Dr. Holms Hotel har en egen lekker spa & velværeavdeling inkludert i prisen når du overnatter. Her kan du nyte innendørs basseng, barnebasseng, bruke vår sauna eller vårt tyrkiske dampbad. I tillegg har vi to jacuzzier - begge med den lekreste utsikten, men den ene finner du inne på bassengområdet og den andre er rett på utsiden. Her er det mange muligheter for å kose seg!

Ta med deg venner og familie og besøk den legendariske skibaren hvor Afterskien ble født på 80-tallet. En tur innom skibaren garanterer god stemning og god musikk!
 
I Dr. Holms Restaurant finner dere de beste måltidene laget av de dyktigste kokkene.

Hotellet har en egen konferanse og bankett avdeling med plass til inntil 300 personer i den største salen, og med totalt 6 konferanserom og 7 grupperom.

Ønsker du det enklest mulig kan du leie ski fra hotellet og dra rett ut i bakken!

Dr. Holms skal fortsette tradisjonene på Geilo med en moderne tvist – Velkommen til Geilo og Dr. Holms!

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 4 Antall rom: 124 Antall barer 4 Heis Kjæledyr tillatt Offentlig parkering i nærheten Innendørs svømmebasseng 24-timers innskjekking Oppbevaringsbokser
Informasjon om bygning
2018 1909
Spise og drikke
Bar Frokost inkludert Frokost Room service
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint) Spa
Spesielle behov
Allergirom

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Ankomst (tidligste)
15:00 - 05:00
Avreise (siste)
00:00 - 11:00

Kundeservice

Dersom du trenger hjelp med din bestilling, vennligst kontakt oss på:
Tlf (+47) 32 08 85 00 eller på e-post [email protected] 

Bestill online

- Offisiell bookingside for Geilo
- Bredt utvalg av overnatting og aktiviteter
- Ingen bookinggebyrer
- Sikker betaling
- Raskt og enkelt

Kundeservice

Dersom du trenger hjelp med din bestilling, vennligst kontakt oss på:
Tlf (+47) 32 08 85 00 eller på e-post [email protected] 
Bestill online

- Offisiell bookingside for Geilo
- Bredt utvalg av overnatting og aktiviteter
- Ingen bookinggebyrer
- Sikker betaling
- Raskt og enkelt
Build: 20.09.2021 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails