Geilo Handelslag Spar

Adresse: Kyrkjevegen 18, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Kyrkjevegen 18, 3580 Geilo

Geilo Handelslag er medlem i Spar- kjeden som satser på nye tilbud hver uke. Spar Geilo har et bredt vareutvalg og høy kvalitet på frukt/grønt og ferskvarer. I tillegg til dette kan du bestille varer på nettet via deres nettbutikk. Varene blir levert deg på døren.

Geilo handelslag har et stort utvalg av ferskvarer av beste kvalitet. Ferskvareavdelingen jobber hardt for at du skal få de varene du ønsker til beste kvalitet.

Kvaliteten og rutinene på Geilo Handelslag i forbindelse med håndtering av frukt og grønt er svært gode. Innbydende frukt og grønnsaksavdeling.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 436 meter
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 143 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser. Det er den udefinerbare atmosfæren, sjelen, som har gitt Dr. Holms Hotel sin spesielle posisjon blant landets aller mest berømte hoteller. Nå med over 80 renoverte rom.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 166 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 03.06.2020 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails