Bowl & Dine Dr. Holms

Adresse: Timrehaugvegen 2, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Timrehaugvegen 2, 3580 Geilo

Vi ønsker deg velkommen til Bowl & Dine på Dr Holm’s Hotel. Norges høyeste bowlinghaller på fjellet. Bowl & Dine ligger omtrent 800 meter over havet i fantastiske naturlige omgivelser.

 

Vi har laget en autentisk 50-talls American Diner fylt med røde skinnseter, krom og svart-hvitt rutete gulvfliser. Koblet til serveringsstedet er 6 moderne bowlingbaner hvor vi kan love deg et bredt utvalg av spennende arrangementer og spesialtilbud for alle - barn, voksne og eldre.

For å spille det veldig morsomme bowlingspillet kreves ingen spesielle forutsetninger av noe slag, enten det er fysisk form, ferdigheter eller dyrt utstyr. Bare stikk innom Bowl & Dine på Geilo med venner eller familie for en sosial kveld med mye moro og underholdning.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 32 09 57 60
Kontaktperson e-post
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 45 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 300 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Medlem av Visit Geilo

Bardøla Høyfjellshotell

Avstand: 1,1 km
Hyttene har vakker beliggenhet med gangavstand til sentrum av Geilo. Alle hyttene i Bardølaskogen har den samme koselige stemningen og er bygget med solid, laftet tømmer. Hyttene ligger samlet på små tun og har samme praktiske løsning med fire soverom med plass til totalt 8 – 10 personer. To av soverommene ligger på hemsen med lavere takhøyde og er ofte barnas favorittsted. Hyttene har to bad med varmekabler og dusjkabinett.
Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails