Dagali Fjellpark - Full On

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Dagali Fjellpark er et opplevelsesselskap lokalisert i sentrum av Geilo. Vi tilbyr rafting, juving, kajakk skole, tandem kajakk og overnatting for folk som elsker en aktiv livsstil og opplevelser i naturen.

Våre guider har sammenlagt over 30 års erfaring og lokal kunnskap om fjell og elver ved Hardangervidda. La oss dele disse spektakulære juv og stryk med deg og din familie, venner og bedrift.

Etter en dag med aktiviteter kan du slappe av med kald drikke og et varmt bad i våre tre vedfyrte badestamper. Etterpå inviterer vi deg til å bo i vårt splitter nye vandrerhjem, Bjørkly Lodge.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 18,8 km
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 18,9 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 19,3 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.