Dagali Fjellpark - Full On

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Dagali Fjellpark er en naturbasert opplevelsebedrift lokalisert sentralt på Dagali, en kort kjøretur fra Geilo.

Med hele Hardangervidda som arena tar vi med våre gjester på RAFTING i Dagali, JUVVANDRING i Uvdal, KAJAKK på fjellvann eller elv. I tillegg til dette guider vi turer i mektig høyfjells natur.
Sikkerhet står til enhver tid i fokus, og alle våre guider er internasjonalt sertifiserte og høyt kvalifisert både til lands og til vanns. Med dette som utgangspunkt ønsker vi å tilby den beste, råeste og mest unike naturopplevelser.
Er vinter din favoritt årstid? Vi er åpent i vintersesongen også! Dagali Fjellpark er et lite og hyggelig alpinanlegg med 5 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og en kjelkeløype på 1850 meter. Vi tilbyr ski- og kjelkeutleie, overnatting og mat. Det er finnes også langrennsløyper rett utenfor døren.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 90 62 26 75
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,8 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 18,9 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 19,3 km
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 23.09.2020 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails