Dagali Fjellpark - Full On

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Dagali Fjellpark er en naturbasert opplevelsebedrift lokalisert sentralt på Dagali, en kort kjøretur fra Geilo.

Med hele Hardangervidda som arena tar vi med våre gjester på RAFTING i Dagali, JUVVANDRING i Uvdal, KAJAKK på fjellvann eller elv. I tillegg til dette guider vi turer i mektig høyfjells natur.
Sikkerhet står til enhver tid i fokus, og alle våre guider er internasjonalt sertifiserte og høyt kvalifisert både til lands og til vanns. Med dette som utgangspunkt ønsker vi å tilby den beste, råeste og mest unike naturopplevelser.
Er vinter din favoritt årstid? Vi er åpent i vintersesongen også! Dagali Fjellpark er et lite og hyggelig alpinanlegg med 5 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og en kjelkeløype på 1850 meter. Vi tilbyr ski- og kjelkeutleie, overnatting og mat. Det er finnes også langrennsløyper rett utenfor døren.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 18,9 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 18,8 km
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.
Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 19,3 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails