Dagali Opplevelser

Adresse: Bygdevegen 185 Hol Vis kart

Adresse: Bygdevegen 185 Hol

Dagali Opplevelser er en aktivitetsbedrift, beliggende i Dagali ved Geilo.

Dagali Opplevelser kan tilby en rekke aktiviteter, sommer som vinter. De skreddersyr et program som passer kunden, og har kapasitet til store grupper og arrangementer.

De tilbyr aktiviteter som rafting, gokart, bilslalåm og mer om sommeren, om vinteren blir det snøscooter og isbanekjøring. Besøk www.dagaliopplevelser.no for mer informasjon om aktivitetene.

Dagali opplevelser tilbyr også overnatting i lavvo, eller på et av hotellene i området.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 18,6 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 18,4 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,2 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Build: 02.06.2020 13:57:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails