Aasberg Alarm

Adresse: Mjeltemyrveien 2, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Mjeltemyrveien 2, 3588 Dagali

Aasberg Alarm og Internett er din lokale leverandør av internett, alarm, varmestyring, smarthus og annet teknisk utstyr.
Selskapet er et offentlig godkjent vakt- og overvåkningsfirma med vektergodkjent personell.
Firmaet er lokalisert i Dagali, og har i dag 3 fastboende ansatte i 100% stillinger.

 

Vi tilbyr det andre leverandører ikke ønsker å ta tak i, nemlig raskt og permanent internett i områder der kostnadene med å grave ned fiberkabel blir for høye. Alle våre produkter leveres med:
- Fri bruk.
- Ingen bindingstid.
- Ingen egeninnsats.
- Lokal support - Hele uken.
- Vi løser 96,87% av alle problemer pr telefon, og innen 15min.
- Dersom en feil ikke kan løses via telefonen garanterer vi reparasjon innen 12 timer.
- 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd etter 4 uker vil vi refundere deg dine utlegg og hente utstyret. Ingen spørsmål!
Aasberg Alarm og Internett er opptatt av at du som kunde skal få hjelp når du trenger det og har support hele uken. Mange av våre kunder er hytteeiere som stort sett bruker hytta i helger og ferier, vi vet at du derfor trenger partnere som er tilgjengelige når du bruker hytta selv.

Vi er selvfølgelig Miljøfyrtårn sertifisert.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 95 79 22 15
Kontaktperson e-post
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,2 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 18,4 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilo Hytter og Camping

Avstand: 18,6 km
Helårs campingplass sentralt på Geilo, med kort avstand til butikker, aktiviteter, skianlegg og spisesteder. Vi tilbyr overnatting i hytter av ulik størrelse, oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og teltplasser.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails