Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren

Adresse: Geilovegen 34, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Geilovegen 34, 3580 Geilo

EiendomsMegler 1 er meglere som har erfaring og lokalkunnskap som kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med bolighandelen din.

 

Det er noe eget ved å være megler på fjellet. Med lang erfaring i salg av eiendom, kjenner vi godt til lokalmiljøet og de mulighetene som ligger der.

I EiendomsMegler 1 Fjellmegleren har vi meglere med erfaringen og lokalkunnskapen som kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med eiendomshandelen din, og vi sørger for at du får en trygg og god salgsprosess, enten du skal kjøpe eller selge.

Vi har 7 ansatte på Geilo-kontoret og har tilsammen 24 ansatte fordelt på kontorer i Hemsedal, Gol, Flå, Nesbyen, Ål, Geilo, Fagernes og Beitostølen.

Velkommen innom oss for en hyggelig prat!

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 136 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 206 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Leilighet

Ustedalen Hotell AS

Avstand: 1,1 km
Ustedalen Hotell & Resort har kanskje Geilos beste beliggenhet. Solrikt, sentrumsnært ( 750 m ), og kun 350 meter til Geilos Skiheiser og den vakre Ustedalsfjorden. Ustedalsfjorden byr på flotte langrennsløyper på vinter og like fin tursti på sommer. Alle rom/leiligheter har fantastisk utsikt over Vestlia eller Hallsteinsgård, her kan du nyte absolutt fjellrom og harmoni fra stuen/rommet.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails