Geilo Eiendomsmegling

Adresse: Kyrkjevegen 1, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Kyrkjevegen 1, 3580 Geilo

Geilo Eiendomsmegling ønsker å være et naturlig megler valg for deg som skal selge og kjøpe bolig eller fritidseiendom på Geilo, i Hol kommune og i tilliggende områder.

 

Geilo Eiendomsmegling er et moderne meglerfirma med stor lokalkunnskap og nærhet til kunder. Nærhet til både markedet og kundene er avgjørende for en god eiendomshandel. Geilo Eiendomsmegling vet hva som kreves i prosessen, og gir veiledning underveis. Engasjement, tilgjengelighet, god service og oppfølging er en del av opplevelsen ved å velge oss som eiendomsmegler. Din megler følger opp hele oppdraget, fra befaring til salget er gjennomført og oppgjør er utbetalt. Hos Geilo Eiendomsmegling sikres du at eiendomshandelen blir en trygg, hyggelig og ukomplisert opplevelse for både selger og kjøper.

Selskapet formidler salg av hytter, hus, leiligheter og tomter til bolig- og fritidsformål.

Du finner Geilo Eiendomsmegling i Geiloporten kjøpesenter med egen inngang på gateplan mot gågaten/Kyrkjevegen. Du ser store vindusflater med vindusutstillinger og visningsskjermer.

Kontorets plassering midt i Geilo sentrum gir en svært god synlighet og profilering av eiendommer for salg.

Ta gjerne kontakt på telefon: 32 09 33 00 eller eiendomsmegler Veslemøy Nestegard på mobil: 480 44 200 (også utenom kontortid).

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 32 09 33 00
Kontaktperson e-post
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 158 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 220 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Hotell

Bardøla Høyfjellshotell

Avstand: 1,1 km
Bardøla fremstår som Geilos klassiske høyfjellshotell og har vært privat eid siden etableringen i 1948.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails