Hakkesetstølen Fjellstue og Hytter

Adresse: Hakkesetvegen 73 Geilo Vis kart

Adresse: Hakkesetvegen 73 Geilo

Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste turterrenget på Hardangervidda.

 

Kort avstanden fra skianlegga på Geilo . På sommerstid er det merka DNT-stier fra Geilo til Hakkesetstølen som fortsetter innover Hardangervidda. Vinterstid er det preparerte skiløyper i alle retninger. Altså et glimrende utgangspunkt for dagsturer eller for dem som ønsker å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda. Bilvei helt frem.

Her kan man oppleve alle smådyrene som kaniner og høner. Til glede for barna. Du får kjøpt hallingkost, rømmegrøt, spekemat, stølsbakst, kaffe med mer. Ønsker du å fiske er fine fiskevann i nærheten. Fiskekort til salgs og utleie av robåt og kano. For grupper kan man bestille omvisning med «Stølslivet før og no».

Vinter 2020/2021
Hakkesetstølen er åpen for hytte utleie.
Servering i kafe starter på 26. desember 2020 til og med første uke i januar 2021. Om langrennsløyper blir kjørt opp før så er Hakkeset åpen i helgene i desember, sjekk nettsiden og facebook.
Alle helger fram til uke 7.
Alle dager i uke 7, 8 og 9

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 90 60 72 72
Kontaktperson e-post
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 2,6 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 2,6 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 3,6 km
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails