Hakkesetstølen Fjellstue

Adresse: Hakkesetvegen 73 Geilo Vis kart

Adresse: Hakkesetvegen 73 Geilo

Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste turterrenget på Hardangervidda.

Kort avstanden fra skianlegga på Geilo . På sommerstid er det merka DNT-stier fra Geilo til Hakkesetstølen som fortsetter innover Hardangervidda. Vinterstid er det preparerte skiløyper i alle retninger. Altså et glimrende utgangspunkt for dagsturer eller for dem som ønsker å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda. Bilvei helt frem.

Her kan man oppleve alle smådyrene som kaniner og høner. Til glede for barna. Du får kjøpt hallingkost, rømmegrøt, spekemat, stølsbakst, kaffe med mer. Ønsker du å fiske er fine fiskevann i nærheten. Fiskekort til salgs og utleie av robåt og kano. For grupper kan man bestille omvisning med «Stølslivet før og no».

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 2,6 km
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 2,6 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 3,6 km
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 12.11.2019 13:59:50, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails