Full On juving

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer.

Hva er Full On Juving?
Er du redd for høyder? Liker du stor natur? Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappeller ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Vi gleder oss til å høre din mening etter en Full On tur inne i Ølmosjuvet. Vær forberedt, når du først er der inne så finnes det kun en vei ut…. NED!!!

Opplev naturen i områder som er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos alle våre guider, som alltid er først og sist over rappellkanten. Vel nede nyter vi velfortjent pølsegrilling over leirbålet, med varm, deilig drikke ved siden av. Vi tilbyr fotografering og bilder fra alle våre juvaktiviteter.

Ta med
Husk å ta med en tørt skift og håndkle, ha på deg svømmeklær, på kaldere dager ull eller fleece trøye og gjerne ullsokker. Det er kald i vannet!

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Telefonnummer booking
  +47 32 17 80 20
 • Telefonnummer
  +47 906 22 675
 • Kontaktperson e-post
 • Nettside
 • Åpningstider
  Fredager, lørdager og søndager fra halv juni til september hvis været og vannstand tillater.
 • Pris fra
  1200 NOK
 • Prisinformasjon
  Per person Inkludert Juving og utstyr. Barn med foresattes underskrift.
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 18,9 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Leilighet

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,8 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 19,3 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Build: 21.02.2020 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails