Full On juving

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer.

 

Er du redd for høyder? Liker du stor natur? Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappeller ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Vi gleder oss til å høre din mening etter en Full On tur inne i Ølmosjuvet. Vær forberedt, når du først er der inne så finnes det kun en vei ut…. NED!!!

Opplev naturen i områder som er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos alle våre guider, som alltid er først og sist over rappellkanten. Vel nede nyter vi velfortjent pølsegrilling over leirbålet, med varm, deilig drikke ved siden av. Vi tilbyr fotografering og bilder fra alle våre juvaktiviteter.

Ta med:
Husk å ta med en tørt skift og håndkle, ha på deg svømmeklær, på kaldere dager ull eller fleece trøye og gjerne ullsokker. Det er kald i vannet!

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32178020
Kontaktperson e-post
Åpningstider
Fredager, lørdager og søndager fra halv juni til september hvis været og vannstand tillater.
Pris fra
1200 NOK
Prisinformasjon
Per person Inkludert Juving og utstyr. Barn med foresattes underskrift.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,8 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 18,9 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 19,3 km
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails