Familie Rafting 8-12 år

Adresse: Aasbergmogen, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Aasbergmogen, 3588 Dagali

Ta med familien på en opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing.

Ta med familien på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing. Denne turen er en rolig tur som passer for familier med barn 8-12 år.

Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start. Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres varm drikke. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales! Vi tilbyr også barne- og hundepass på forespørsel.

Ha med
Badetøy, ullundertøy og håndkle. Husk at de minste sitter mer i ro i flåten, ullundertøy anbefales!

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Telefonnummer (booking)
  +47 32 17 80 20
 • Telefonnummer
  +47 400 05 786
 • Kontaktperson e-post
 • Nettside
 • Åpningstider
  De fleste dager fra medio mai til start av oktober, med forbehold til værmelding og vannstand.
 • Pris fra
  550 NOK
 • Prisinformasjon
  Per er per person Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko. 8 år med foreldre/foresattes godkjennelse
 • Linker
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 18,5 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 18,4 km
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.
Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 18,8 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Build: 13.11.2019 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails