Kveldshygge med rafting, badestamp og bål

Adresse: Aasbergmogen, 3588 Dagali Vis kart

Adresse: Aasbergmogen, 3588 Dagali

Bli med på en sosial raftetur med valgfri raftetur - på kvelden. Del kvelden med nye og gamle venner og gjør kveldshyggen komplett i en varm badestamp, og nyt gode historier og et måltid rundt bålet.

 

Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som betyr at den byr på mange spennende og morsomme utfordringer underveis. Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start. Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres kaffe/te. Villmarkscamp med bål og badestamp står klare! Vi tilbyr også barne- og hundepass på forespørsel. Vi kan ordne transport til og fra hjem/hotell/hytte.

Ha med
Badetøy, ullundertøy og håndkle. Ta med mat og drikke til bålhygge.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32178020
Kontaktperson e-post
Åpningstider
Torsdager i juni, juli og august, fra klokka 18.00.
Pris fra
1090 NOK
Prisinformasjon
Per person Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko. Villmarkscamp med bål og varme badestamper.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 18,4 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 18,5 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 18,8 km
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Build: 23.11.2020 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails