Dagstur ridning

Adresse: Stølsvegen 15, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Stølsvegen 15, 3580 Geilo

Hel-dags turen går oppover åsen mot Kikut og Bruslett-stølen eller rundt Geilotoppen.

Hel-dags turen går oppover åsen mot Kikut og Bruslett-stølen eller rundt Geilotoppen. Hvor den går, avhenger av været og svakeste rytter. Vi får en flott utsikt mot Hallingskarvet underveis. Ta med litt å drikke og noe å bite i, det blir en stopp underveis. Vi serverer varm drikke. Det er med salvesker, ryggsekk er ubehagelig på ridetur. Dersom du har erfaring, er du velkommen til å hjelpe til med pussing og oppsaling.

Vi rir hovedsakelig på islandshester, men har også dølahester for de større rytterne, eller de som rett og slett foretrekker større hester. Gi oss beskjed ved booking. Alle våre hester er erfarne turhester og egner seg meget bra for ridning i fjellet.

Vi har følgende kriterier;
*Minimums alder er 10 år
*Islandshestene våre ønsker at du er maks 90 kg. Erfarne ryttere kan få veie litt mer. Ellers har vi også større hester som fint bærer uerfarne, tunge ryttere. Bare gi oss beskjed.
* Du kler deg som om du skal gå i fjellet, men vi anbefaler alltid bukser og solid fottøy (fjellstøvler).
* Vi har ridehjelmer.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hotell

Highland Lodge

Avstand: 948 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 739 meter
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 1,1 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Build: 13.01.2020 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails