Kajakk på Finsevann

Adresse: 5719 Finse Vis kart

Adresse: 5719 Finse

Kajakk i «arktisk farvann», med fjell og breer som magisk utsikt.

 

Kajakk på Finsevann i stødige dobbelkajakker vil være noe av det nærmeste en kommer å padle i «arktisk farvann « , med fjell og breer som magisk utsikt. I tillegg til grundig innføring i hvordan en ferdes med kajakk så vil turen gi innføring i ferdsel basert på norsk frilufts tradisjon.

Guidene vil også kunne fortelle om den spennende historien som er knyttet til Finse fra steinalderens fangstkultur, setring og villreinens betydning til bygging av Bergensbanen, rallaren. Finse som tidenes trenings og test område for polare ekspedisjoner i fortid og nåtid. Frem til dagens fritidsbruk av Finseområdet, DNTs rutenett og Rallarvegen.

Ha med:
Det anbefales å medbringe ekstra skift som er egnet under tørrdrakten, eksempelvis ullundertøy eller tynt treningstøy. Det er lett å bli våt, frivillig eller ikke. Ta med håndkle og planlegg bekledning slik at hjemreisen foregår tørr og varm. Husk at Finse kan være friskt, selv på sommeren!

Mat og drikke medbringes for turen, vi vil tilby varm drikk i løpet av eller etter turen.
Solbriller anbefales.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32178020
Kontaktperson e-post
Åpningstider
Tirsdager og fredager i juli og august
Pris fra
890 NOK
Prisinformasjon
Per person Inkluderer 2 persons kayakk, guide, sikkerhetsutstyr og forsikring. Ikke inkludert er transport til og fra Finse (tog eller sykkel).
Hotell

Storestølen Fjellhotell

Avstand: 21,9 km
Storestølen Fjellhotell er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1013 m.o.h. ved Fv. 50 mellom Hol – Aurland. Hotellet befinner seg midt mellom Oslo og Bergen ved Hallingskarvet nasjonalpark, og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest!
Build: 23.11.2020 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails