Fisketur Gourmet - kortreist mat

Adresse: Joker, Ustaosvegen, 3593 Ustaoset Vis kart

Adresse: Joker, Ustaosvegen, 3593 Ustaoset

Passer alle - spesielt matelskeren som elsker kortreist mat.

En fiskeopplevelse for deg som elsker smaken av fersk fisk. Dette blir noen innholdsrike timer der vi skal trekke garn fra båt og kjenne på tilstedeværelse i vakker natur. Fangsten tar vi med oss og får tilberedt av egen kokk på Presttun fjellcafe. Her kan du nyte den vakre utsikten over Hallingskarvet og Hardangervidda. Det blir også et innslag av norsk sangtradisjon på menyen.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Telefonnummer booking
  +47 32 17 80 20
 • Telefonnummer
  +47 416 36 579
 • Kontaktperson e-post
 • Nettside
 • Åpningstider
  Alle tirsdager fra medio juni til sluten av september.
 • Pris fra
  2500 NOK
 • Prisinformasjon
  Per group Inkluderer: guide, fiskeutstyr, fiskekort, middag med dessert & kaffe, musikkinnslag.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 8,8 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 9,1 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 10 km
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser. Det er den udefinerbare atmosfæren, sjelen, som har gitt Dr. Holms Hotel sin spesielle posisjon blant landets aller mest berømte hoteller. Nå med over 80 renoverte rom.
Build: 03.07.2020 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails