Fjellmatfestivalen

Dato: Fredag 15 nov 2019 - søndag 17 nov 2019 Vis kart

Fjellmatfestivalen arrangeres for 15 året i 2019 og er en årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, Dagalifjell. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider med råvarer fra Hardangervidda samt naturlig produkter som hører til.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme.

Et lite utdrag fra årets program er Fjellets Gourmet buffet og Rakfisk Festmiddag. Fjellets Gourmet består av et rikelig utvalg av lokale varme og kalde retter som for eksempel spekemat og ulike fiske- og kjøtttyper. Rakfisk Festmiddag består av lokale produsenters rakfisk fra Hardangervidda med rikelig tilbehør. Videre så blir det salg av fjellets produkter m.m., kåring av folkets rakfiskfavoritt, musikk og utdeling av Fjellvitts ærespris m.m.

Torsetlia tilbyr også overnatting i rom, leiligheter og hytter med og uten utendørs boblebad for Fjellmatfestival deltakere.

Besøk www.fjellmatfestivalen.no eller kontakt oss på 32 74 36 81 eller [email protected] for mer informasjon eller bestilling.

Velkommen til en ekte matopplevelse!

Foto: Emanuele Lombardo

Bestill nå

Vis mer

Occasions

Date Time Location    
15 Nov
Fredag 15 nov 2019 18:00 Dagali
16 Nov
Lørdag 16 nov 2019 18:00 Dagali
17 Nov
Søndag 17 nov 2019 18:00 Dagali

Om denne aktiviteten

Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 23,8 km
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Hotell

Vestlia Resort

Avstand: 23,5 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter!
Hytter

Geilolia Hyttetun

Avstand: 23,4 km
Svært populære hytter med flott beliggenhet for både sommer- og vinteraktiviteter. Her finner du hytter i 3 ulike størrelser: 6sengs, 10sengs og 12sengs. I tillegg finner du våre populære temahytter: Byggehytta LEGO og Donald-hytta. Alle hyttene er plassert i vakkert terreng, ca. 1 kilometer fra Geilo sentrum.