Stetten 2019

Adresse: Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo Dato: Fredag 27 sep 2019 - lørdag 28 sep 2019 Vis kart

Adresse: Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

Program Stetten 2019

Fredag 27. september

16:15 – 19:15 // Vinvandring i Geilo sentrum //
En morsom vinvandring med raske vinsmakinger på flere steder i Geilo sentrum.

• Hallingstuene (Some Young Punks)
• Traktøren (Montresor, Veneto, Italia)
• Geilo Mountain Lodge (Birkeland Hartmann Norway)
• Highland Lodge (Red & White)
• Telt (Oslo Wine Agency)

Pris: kr 250,- per person (i pakke med vinmesse kr 450)

18:00 – 22:00 // Highland Lodge, Vin og pizza //
Valgfri pizza og et glass rød eller hvitvin.

Pris: kr 250,- per person.

For bordreservasjon kontakt Highland Lodge på 95114601 eller [email protected]

19:30 // Restaurant Hallingstuene, Winemakers dinner. 3-retters meny med vinmeny //
Vi får besøk av Colin McBryde fra gjengen bak vinfirmaet Some Young Punks i Australia, som startet i 2005. Det hele startet en søndag, etter en litt vel fuktig kveld ble firmaet til. Og tanken bak var god: lage god vin fra gamle vinstokker, bevare jord og plantemateriale så sunt som overhodet mulig, kule etiketter, og rock n roll image. Med etiketter inspirert av pocketomslag og tegneserier fra 1920 til 1950-tallet, og navn som Naked on rollerskates, Quickie og Passion has red lips, er de veldig lette å kjenne igjen.

Pris: kr 1350,- pr. person.

For bordreservasjon kontakt Restaurant Hallingstuene på 32091250 eller [email protected]

19:30 // Vestlia Resort, Ost- og vinkveld //
Det er duket for ost- og vinkveld i Kai Fjell-salen.
Vi får besøk av ystere fra Ostebygda som forteller om prosess og smak. Osteoppskriftene er nedarvet slektsklenodium, overlevert og perfeksjonert fra generasjon til generasjon. Nå har de ypperste osteprodusentene fra tre generasjoner slått seg sammen for å bringe osten ut i verden og verden inn i ostens rike.

Meny: Ostebuffet
Pris: kr 895,- per person. Prisen inkluderer aperitiff, 3 glass vin og ostebuffet.

For bordreservasjon kontakt Vestlia Resort på 45264500 eller [email protected]


Lørdag 28. september

13:00 – 17:00 // Vinmesse i Geilo sentrum //
Møt produsenter og importører, få tips og anbefalinger fra de som kjenner vinen aller best. Kanskje du finner noen nye favoritter?

Utstillerliste vinmesse:
• Oslo Wine Agency AS
• Prizelius Robert AS
• Altia Norway AS
• Red & White AS
• Signature Wines
• Solera Norge AS
• Åkre Gård
• Birkedal Hartmann Norway AS
• Vinetum AS
• Bonum Beverages

Pris: kr 350 per person (i pakke med vinvandring kr 450)

16:00 – 17:30 // Ost- og vin på Dr. Holms //
Ost- og vin i vinkjelleren på Dr. Holms.

Pris: kr 395,-

For bordreservasjon kontakt: Dr. Holms Hotel på 32095700 eller [email protected]

19:00 // Highland Lodge, Wine makers dinner med LGI-Wines //
Velkommen til en helt spesiell vin opplevelse til bords med Cedric Duquenoy fra LGI-Wines.
Vi serverer en 4-retters middag ved langbordet i Biblioteket.

Meny:
Lokal Fjellørrett
Carpaccio
Reinsdyr
Multer

For bordreservasjon kontakt Highland Lodge på 95114601 eller [email protected]

Pris: kr 995,- per person.

19:00 // Vestlia Resort, Wine makers dinner og underholdning //
Her kommer selveste Terje Ness for å lage en riktig så god middag. Terje har blant annet vunnet Bocuse d’Or, Kokkenes verdensmesterskap, han har vært kjøkkensjef på Bagatelle og drevet både Oro og Haga Restaurant som hadde hver sin stjerne i Michelinguiden. Kanskje har noen også sett han på Barnas Restaurant på NRK?

Meny: Pasta med løyrom, Kveite, Skogsfugl og dessert
Pris: kr. 1550,- per person. Prisen inkluderer aperitiff, 4-retters meny med tilhørende viner og kaffe.

For bordreservasjon kontakt Vestlia Resort på 45264500 eller [email protected]

19:00 // Restaurant Hallingstuene, Winemakers dinner med vinmeny //
Lørdag kommer den anerkjente franske vinprodusenten Bouchard til oss. De har holdt på i hele 9 generasjoner. Michel Bouchard startet opp i 1731 i Beaune, og er en av de eldste eiendommene i Burgund. De kjøpte sin første vinmark i Volnay i 1775. I 1820 kjøpte de det fantastiske slottet Chateau de Beaune, som ligger midt i Beaune. Idag eier de 130 ha med vinmarker, hvor 12 er klassifisert som grand cru, og 74 er premier cru.

Pris: kr 1650,- pr. person.

For bordreservasjon kontakt: Restaurant Hallingstuene på 32091250 eller [email protected]

19:00 // Dr. Holms Hotell, Winemakers Dinner med Montresor fra Veneto, Italia i samarbeid med Chaîne des Rôtisseurs //
Montresor-familien har sine røtter fra Loire-dalen i Frankrike. I det 16. århundre flyttet en del av familien fra Chateau Montresor til Verona i Italia. Her kjøpte de opp landområder hvor de kultiverte vinranker.
På midten av 1800-tallet begynte Giacomo Montresor å selge sin vin under familienavnet Montresor. Hans suksess og kunnskap, fra dyrking av druer, vinifikasjon og til selve distribusjonen, er blitt videreført gjennom de neste generasjonene fram til i dag. Montresor bruker ingen kjemiske sprøytemidler eller plantevernmidler. De er innovative og har tatt i bruk ny teknologi både i vinmarkene og til selve vinproduksjonen. Vi er heldige å få besøk av Edoardo Montresor som skal snakke litt om historien og vinene gjennom denne middagen.

Meny:
Amuse bouche: Østers med sitron. Vin: Rose Royal Brut.

Forrett: Syltet fjellørret med ramsløkrømme og syltet rødløk. Vin: Montresor Chardonnay 2017.

Forrett: Rypebryst med pære-chutney og portvinsgelé. Vin: Castelliere delle Guaite Valpolicella Primo Ripasso 2014.

Hovedrett: Reinsdyrsbiff med søtpotet, gresskarpuré, romanesco og rosettkålsautè, marinerte tyttebær og viltsaus. Vin: Amarone della Valpolicella 2015, Capitel della Crosara Amarone 2012.

Dessert: Smuldre eple med peanut butter-is. Vin: Re Teodorico Recioto delle Valpolicella 2016.

Pris: kr 1695,- per person.

For bordreservasjon kontakt: Dr. Holms Hotel på 32095700 eller [email protected]


Søndag 29 september

11:00 – 13:00 // Dr. Holms, Champagne brunsj //
Buffet med Pol Roger Brut Champagne.

Pris: kr 395,- per person.


Informasjon og billetter:
All informasjon om billetter, priser, menyer og utstillere finner du på stetten.no.

For bordreservasjon kontakt:
Restaurant Hallingstuene | 32091250 | [email protected]
Highland Lodge | 32096100 | [email protected]
Vestlia Resort | 45264500 | [email protected]
Dr. Holms Hotel | 32095700 | [email protected]

Ønsker du å være sponsor eller utstiller på Stetten 2019?

Kontakt: Anders Hauge | [email protected] | tlf. 47890524
For generelle spørsmål om Stetten kontakt Visit Geilo AS
[email protected] Tlf: 32 09 59 00

Stetten – et grønt arrangement

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Stetten 2019 et Grønt arrangement! Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Stetten, der det er mulig.

For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos VY. Vi kan også anbefale appen Entur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.

Vi vil jobbe for at så mye som mulig av maten som serveres på Stetten er økologisk, kortreist og/eller lokalprodusert.

Vi vil at det skal være lett for våre gjester, utstillere og samarbeidspartnere å kildesortere sitt avfall under Stetten, og oppfordrer bl.a. alle til å benytte miljøstasjonen på vinmessen.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

Hotell

Geilo Mountain Lodge

Avstand: 664 meter
Nær hjertet av Geilo sentrum lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet – en arkitektonisk perle og et interiørmessig smykke.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 309 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser. Det er den udefinerbare atmosfæren, sjelen, som har gitt Dr. Holms Hotel sin spesielle posisjon blant landets aller mest berømte hoteller. Nå med over 80 renoverte rom.
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 366 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.