Geilo Skiskole - Gruppekurs Youth 10-13 (14) år

Adresse: Slaatta Skisenter AS Timrehaugvegen 34, 3580 Geilo Dato: Mandag 5 apr 2021 - mandag 12 apr 2021 Vis kart

Adresse: Slaatta Skisenter AS Timrehaugvegen 34, 3580 Geilo

Gruppeskiskole Youth for barn mellom 10 - 13 (14) år med Geilo Skiskole på Slaatta Skisenter.

 

Gruppe skiskole for barn handler om å skape skiglede ved å ha det moro og lære seg å stå på ski gjennom lek. Med Youth og Voksen skiskole benytter oss mer av språk og teknikk, men har fortsatt leken og det sosiale i fokus. Grupper er inndelt i grupper med lik alder og ferdighetsnivå og lærer noe nytt og spennende.

Alle gruppekurser starter mandager, hvis du ønsker å starte en annen dag må du kontakte oss direkte for å se hvis det er mulig.
Vi forbeholder oss retten til å slå sammen grupper eller tilby andre produktalternativer ved færre en fire elever per gruppe.
Det gis ingen refusjon for startet kurs.

Gruppeskiskole Youth er delt inn i fire nivåer; hvit/grønn/blå/rød.

Nivå 1 / Hvit
Nybegynner kurs for ungdommer som ikke har prøvd å stå på ski, eller for dem som ikke har kontroll på å bremse og svinge. Vi trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene.
Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 2 / Grønn
Fortsettelseskurs for ungdommer som kan det grunnleggende; bremse og svinge i lett terreng og kjøre heis alene. Vi øker farten og trener på balanse for å bli enda bedre på å svinge, bremse og holde fartskontroll.
Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 3 / Blå
Skikurs for ungdommer som kjører med god fartskontroll og kontrollerte svinger i variert terreng. Vi trener teknikk for å kunne øke farten og kjøre ned brattere terreng på en sikrere og mer effektiv måte. Vi kjøre på små hopp, i skogsløyper og prøver å kjøre med parallelle ski. Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Nivå 4 / Rød
Avansert skikurs med høyt tempo for ungdommer som kjører kontrollerte svinger og har fartskontroll med parallelle ski i utfordrende terreng. Vi finsliper på teknikken og lærer å utnytte skiene i høyre hastighet. Vi utfordrer oss i all type terreng med fart og rytme. Kurset er tilpasset etter elevenes kunnskapsnivå.

Vis mer

Bestill nå

Hotell

Highland Lodge

Avstand: 388 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Hotell

Bardøla Høyfjellshotell

Avstand: 693 meter
Bardøla fremstår som Geilos klassiske høyfjellshotell og har vært privat eid siden etableringen i 1948.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 321 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails