Lyssafari på Halne

Adresse: Hardangervidda 227 Halne Vis kart

Adresse: Hardangervidda 227 Halne

Start helga med en herlig fjelltur og opplev det unike lyset på Hardangervidda.

 

Du kjenner til fredagsfølelsen, når du bare synker ned i stolen etter middag og blir sittende der og drømme om senga. På Halne derimot skal vi få deg inn i helga og fjell-livet med litt frisk luft etter middag.

Hver fredag blir det lyssafari fra Halne Fjellstugu og opp mot Halnekollen. Målet er å få luftet seg, få ristet av seg den sigene følelsen og ikke minst nyte vidda om kvelden. Lyset er gjerne helt magisk på denne tiden, og om det er klar himmel med stjerner og kanskje nordlys, eller tett snødrev, så lover vi deg at du får en opplevelse.

Å få en liten innsprøytning med fjelluft før du skal i seng er ekstra godt for nattesøvnen og ikke minst er det en fin måte å starte helga på.

Turen går etter middag, ca 20.30 og er vanligvis på ca 2 timer, men dette tilpasser vi etter dagen, været og dine behov. På veien (eller toppen om vi kommer oss dit), blir det litt varmt å drikke og en smakebit av fjellet. Du har selvsagt med deg en av fjellfolket på Halne som forteller om smått og stort fra vidda-livet på veien.

Målet med turen er å senke skuldrene, puste godt med magen og virkelig kjenne at du er på fjellet. Ingen krav til fysisk form eller annet - her skal vi bare kose oss.

Du kan bestille lyssafari og overnatting eller kun lyssafari. Er dere flere voksne enn 2 personer må dere legge inn flere bestillinger.

Ta med: varme klær
Varighet: Avhengig av været, men ca 2 timer
Møtepunkt: Peisestua etter middag.
Prisen inkluderer: Lokalkjent fjellmann, truger, staver, hodelykt, drikke og en liten matbit.
Aldersgrense: 7 år,men kan tilpasses.
Spørsmål til: [email protected] / 53 66 57 12
Pris: Voksne 390,- Barn 190,-

MERK! Dersom du/dere ønsker å ta turen en annen dag, kontakt oss og vi vil prøve å arrangere det for dere.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32178020
Telefonnummer
+47 905 98 252
Kontaktperson e-post
Åpningstider
Fredager i mars og april
Pris fra
390 NOK
Prisinformasjon
Lokalkjent fjellmann, truger, staver, hodelykt, drikke og en liten matbit
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 30,2 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Leilighet

Ustedalen Hotell AS

Avstand: 30,4 km
Ustedalen Hotell & Resort har kanskje Geilos beste beliggenhet. Solrikt, sentrumsnært ( 750 m ), og kun 350 meter til Geilos Skiheiser og den vakre Ustedalsfjorden. Ustedalsfjorden byr på flotte langrennsløyper på vinter og like fin tursti på sommer. Alle rom/leiligheter har fantastisk utsikt over Vestlia eller Hallsteinsgård, her kan du nyte absolutt fjellrom og harmoni fra stuen/rommet.
Hytter

Hakkesetstølen Fjellstugu og Hytter

Avstand: 30,6 km
Velkommen til Hakkesetstølen Fjellstugu og Hytter. 1000 meter over havet ved porten til Hardangervidda og kun 6 km fra Geilo ligger Hakkeset Fjellstugu og Hytter. Koselig og tradisjonell overnatting med hytter, rom og leilighet i vakker natur.
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails