Guidet fisketur på Hardangervidda

Adresse: Halne Fjellstugu Hardangervidda Vis kart

Adresse: Halne Fjellstugu Hardangervidda

Bli med vår guide på et eventyrlig fiske på Halnefjorden, Hardangervidda!

 

Bli med vår fiskeguide på eventyrlig fiske. Vi tar deg med på leit etter Hardangerviddas storørret. Halnefjorden er et fantastisk ørretvann og elvene rundt er mektige med mystiske stryk og stillere parti.

Vi guider deg på wobbler og slukfiske fra båt.

- Opplev de beste fiske plassene
- Erfaren og lokalkjent guide
- Tilpasset fiskeopplevelse

Vi tar deg med inn i hjertet av Hardangervidda og viser deg det beste av det fjell Norge gjemmer av gode fiskevatn og elver. Fiske foregår i all hovedsak fra båt men dette kan tilpasses.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32178020
Kontaktperson e-post
Åpningstider
De fleste onsdager og fredager fra midten av juni til sluten av september.
Pris fra
2390 NOK
Prisinformasjon
Per person 5 timer med fiske, 1 kg fisk til å ta med hjem. Overnatting, middag, frokost og lunsj.
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 30,2 km
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 30,6 km
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 31,5 km
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Build: 23.11.2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails