Geilo Sommerpark Kafe

Adresse: Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo

Sommerkafeen i Vestlia holder åpent hele sommeren, og her serveres det vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, enkle varmretter og kioskvarer.

 

Barnas favoritter som is og slush kan du også kjøpe i Sommerkafeen. Her kan du ta en pause fra aktivitetene i Geilo Sommerpark og kose deg med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo.

Sommerkafeen er også en ypperlig pauseplass dersom du har syklet eller gått Ustedalsfjorden Rundt, eller trenger et lite avbrekk fra bilkjøringen. Sommerkafeen ligger i tilknytning til aktivitetsområde for barn, og vi kan også tilby ladestasjon for både bil og sykkel.

Kafeen har stor solterrasse, og på enkelte dager i sommer serveres det mat fra grillen. Følg med på skigeilo.no eller facebooksiden @skigeilo for oppdateringer.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32090000
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 193 meter
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 296 meter
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Leilighet

Ustedalen Hotell AS

Avstand: 1,2 km
Ustedalen Hotell & Resort har kanskje Geilos beste beliggenhet. Solrikt, sentrumsnært ( 750 m ), og kun 350 meter til Geilos Skiheiser og den vakre Ustedalsfjorden. Ustedalsfjorden byr på flotte langrennsløyper på vinter og like fin tursti på sommer. Alle rom/leiligheter har fantastisk utsikt over Vestlia eller Hallsteinsgård, her kan du nyte absolutt fjellrom og harmoni fra stuen/rommet.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails