Velkommen innom sommerkaféen i Vestlia!

Adresse: Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo Vis kart

Adresse: Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo

Sommerkaféen er et hyggelig stoppested når du trenger en pause og påfyll av energi.

 

Vi holder åpent hele sommeren og serverer vafler, kaker, kaffe/te og mineralvann, enkle varmretter og kioskvarer. Selvsagt har vi også barnas favoritter, som for eksempel is og slush kan du også kjøpe hos oss. Kaféen ligger fint til med flott utsikt til Hallingskarvet og Geilo.

På solterassen hender det at vi slår til med herlig grillmat, naturligvis væravhengig. Hold følge med oss - og våre oppdateringer - på skigeilo.no eller vår facebookside @skigeilo. Sommerkafeen er en ypperlig pauseplass dersom du har syklet, gått eller lekt i Geilo Sommerpark. Kafeen ligger ved aktivitetsområde for barn, og har også ladestasjon for bil og sykkel.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer booking
+47 32090000
Hotell

Vestlia Resort AS

Avstand: 193 meter
Velkommen til et av Norges fremste resorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.
Hytter

Geilolia Hyttetun og Leiligheter

Avstand: 296 meter
Geilolia tilbyr hytter og leiligheter med høy standard på Geilo. Hyttene ligger i Geilolia Hyttetun rett ved Vestlia skisenter, leilighetene ligger i Geilo sentrum.
Leilighet

Ustedalen Hotell AS

Avstand: 1,2 km
Ustedalen Hotell & Resort har kanskje Geilos beste beliggenhet. Solrikt, sentrumsnært ( 750 m ), og kun 350 meter til Geilos Skiheiser og den vakre Ustedalsfjorden. Ustedalsfjorden byr på flotte langrennsløyper på vinter og like fin tursti på sommer. Alle rom/leiligheter har fantastisk utsikt over Vestlia eller Hallsteinsgård, her kan du nyte absolutt fjellrom og harmoni fra stuen/rommet.
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails