Kiteskolen.no

Adresse: Fossanveien 569, 3175 Ramnes Vis kart

Adresse: Fossanveien 569, 3175 Ramnes

Geilo er midt i snøkiteparadiset med massevis av gode kitemuligheter i alle retninger. Kitekurset holdes på toppen av Havsdalen som er en veldig vindsikker kitelokasjon!

 

Alt ligger til rette for en fantastisk helg på høyfjellet. Ta med vennegjengen, firmaet eller kom alene. Kiteskolen.no lærer deg å kite med Norges beste kitekurs tilpasset nybegynnere og erfarne i alle aldre. I et 2-dagers kitekurs lærer du alt av grunnleggende teori slik at du blir en selvstendig kiter. Det finnes også dagskurs og tre timers intro kurs. Det eneste du må ta med selv er ski eller snowboard (kan også leies på Geilo eller Haugastøl).

Har du/dere hytte på Geilo, Ustaoset, Haugastøl eller på vestsiden av Hardangervidda så anbefaler Kiteskolen.no den 2 dagers kitekurs på Hardangervidda. Erfarne og engasjerte instruktører tar deg med til et av Norges aller beste kiteområder; Hardangervidda! Det er vindsikker område, du får god oppfølging og mye utstyr på kurset. Du kan også velge en dagskurs eller 3 timers intro kurs.

Målet med kurset er at du blir en selvstendig kiter slik at du kan fortsette å øve deg videre på egen hånd. Du lærer alt du trenger om sikkerhet og kitekontroll. Avhengig av din ferdigheter kommer de fleste i gang med kiting allerede på første dag.
Kurset går grundig til verks og tas ingen snarveier på vei til god kitekontroll. Hos Kiteskolen.no får du trygg kiting med en trygg utvikling basert på dine egne ambisjoner og forutsetninger.

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 41777888
Kontaktperson e-post
Prisinformasjon
Priser på kurs starter fra Kr. 799
Hotell

Highland Lodge

Avstand: 291 meter
Flotte leiligheter og hotellrom i sentrum av Geilo.
Hotell

Dr. Holms Hotel

Avstand: 303 meter
Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Leilighet

Ustedalen Hotell AS

Avstand: 976 meter
Ustedalen Hotell & Resort har kanskje Geilos beste beliggenhet. Solrikt, sentrumsnært ( 750 m ), og kun 350 meter til Geilos Skiheiser og den vakre Ustedalsfjorden. Ustedalsfjorden byr på flotte langrennsløyper på vinter og like fin tursti på sommer. Alle rom/leiligheter har fantastisk utsikt over Vestlia eller Hallsteinsgård, her kan du nyte absolutt fjellrom og harmoni fra stuen/rommet.
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails