SkiGeilo Skiskole Småtroll 4-5 år

Dato: Mandag 13 des 2021 - mandag 18 apr 2022

Gruppeskiskole Småtroll er for barn mellom 4-5 år

 

Husk å bestille skiskolen på riktig sted!

Havsdalen ligger på samme side som sentrum, men på "baksiden" av fjellet.

Vestlia ligger på motsatt side av sentrum


Skiskolegruppene er delt inn i hvit, grønn og blå etter nivå

    

Hvit:

For barn som ikke stått på ski før eller som ikke har full kontroll på å stoppe og bremse. Et nybegynnerkurs der vi med lek og moro trener på å håndtere skiene, gli, bremse, svinge og kjøre heis i de aller letteste bakkene.


Grønn:

Fortsettelse kurs for de minste. For barn som kan bremse, svinge og ta tallerkenheis i de enkleste (grønne) bakker. Med morsomme øvelser blir vi sikrere, tryggere og får bedre kontroll.


Blå:

For barn som kan kjøre heis, svinge og bremse i blå bakker. Med morsomme øvelser trener vi balanse og på å bli enda sikrere i bakken.


Om man booker feil gruppe (nivå og alder ) kan det være at vedkommende ikke kommer med på skiskolen.


Viktig informasjon ang Hvit gruppeskiskole! Man kan ikke booke hvit gruppe og starte dagen etter (tirsdag) med mindre det kan tas en privattime første dagen (mandag). Dette er fordi det er vanskelig for instruktørene våre når resten av gruppen har lært seg det grunnleggende (mandag) mens de som starter en dag senere (tirsdag) aldri har stått på ski før.


"Småtroll 4 år hvit Vestlia" er en gruppe med maks 3 deltakere og kun 4-åringer.


NB! Skiutstyr og skipass er ikke inkludert i prisen og må være klart før timen starter!

Vis mer

Bestill nå

Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails