GIRL RIDES - En hel dag for viderekommende

Dato: Søndag 18 jul 2021 - søndag 22 aug 2021

Terrengsykkelkurs og guidet halvdagstur for damer! En hel dag med "faglig påfyll" - øving og opplevelse på terrengsykkelen. Instruksjon/teknikk på formiddagen og en lengre stitur på ettermiddagen! Har du syklet noe på sti eller vært med på første kurset (nybegynner/ lett øvede) så er dette for deg! 

 

Informasjon: 1 dags terrengsykkelkurs for damer (viderekommende)

Varighet: ca 6,5 timer totalt (2,5 time instruksjon + 4t guidet ettermiddagstur)

Pris: Kr. 800 per person (er du lokal, ta kontakt direkte med Geilo Aktiv for rabattkode)

Pris inkluderer: 2,5t instruksjon + guidet halvdagstur. SkiGeilo sponser oss med en tur i stolheisen!

Aldersgrense: 14år 

Kursdatoer: Kurset går over 1 dag, foreløpige datoer er 18.juli eller 22.august.

Ha med: sykkel (i god stand!), hjelm, ekstra klær, drikke og snacks.

Møtested: Vestlia Resort ved pumptracken (ved «Hallingdal Rides» skiltet)

Kontaktinformasjon: Geilo Aktiv, tlf. 99349341 eller epost: [email protected]


På dette kurset skal vi fordype teknikkene og øve på tilrettelagte sykkelstier før vi drar ut på en halvdagstur på fjellet.


Økt 1: Instruksjon - 10.00-12.30 (vennligst møt opp i god tid)

Fokus på grunnleggende ferdigheter (grunnposisjon og balanse, absorbere og pumpe terreng)

SkiGeilo sponser oss med en tur i stolheisen slik at vi kan sykle den nye flytstien! 


Lunsj: 12.30 – 14.00. Tid for individuell matpause (her er du velkommen til å spise lunsj i restauranten på Vestlia Resort, eller om du har med medbragt)


Guidet halvdagstur: 14.00 – 19.00. Vi tar privatbilene til fjells (kjøring avtales i forveien eller i løpet av formiddagen). Turen går på steinete naturstier over tregrensen (mest blå gradering) med en del oppoverbakker. Vi har det ikke travelt, venter på alle og tar hensyn til ulike behov og tekniske ferdigheter. Å sykle sti med en gruppe betyr at det blir mye stopping og prating underveis. Se at du har nok klær med deg for å holde varmen. 

Om det blir skikkelig dårlig vær finnes det alternative ruter som er mindre værutsatt. I verste fall blir det mer teknikktrening og sykling på tilrettelagte stier rundt Geilo.


Nina Gässler er sertifisert instruktør ved den norske guide- og instruktør utdanningen NMIG (Norsk Mountainbike Instruktør og Guide). 

Nina har tro på at man lærer best i et inkluderende og støttende miljø. Ingen stress, ingen forventningspress, ingen skyhøye krav. Derfor holdes kurset "bare for damer". 


Vennligst merk: Du trenger en terrengsykkel i god stand (setet må kunne flyttes ned), hjelm, klær etter vær, noe å drikke og å spise under kurset, eventuelt medbrakt lunsj. 


Obs. Det er kun 10 plasser per kurs.

Vis mer

Bestill nå

Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8584.cbischannel-31794.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails