winter
©Vegard Breie

Bestillingsvilkår

Disse generelle vilkårene gjelder mellom Geilogruppen Booking AS og den som selv, eller gjennom andre, (gjesten) inngår avtale med Geilogruppen Booking AS i henhold til bekreftelsen. Din bestilling er bekreftet og bindende når du mottar bekreftelse med reservasjonsnummer.
 

Vi anbefaler alle våre gjester å lagre bekreftelsen på telefonen for enkel fremvisning ved ankomst, eventuelt printe ut og ta den med. 

 


 

Hvem er ansvarlig?

Ansvarlig arrangør er Geilogruppen Booking AS, NO-3580 Geilo.
Telefon +47 32 08 85 00. Org.nr NO 920 990 274 MVA.

Geilogruppen Booking AS har ansvar for å videreformidle din bestilling til en eller flere leverandører, som igjen er ansvarlig for gjennomføring/levering av bestilt produkt. Bestillingen kan gjelde booking av overnatting, aktivitet, transport, eller kjøp av andre produkter og tjenester presentert på bookingsidene. Bestillingen kan også gjelde for en kombinasjon av flere produkter og tjenester.

Vi gjør oppmerksom på at eventuelle reklamasjoner, eller andre anførsler knyttet til det enkelte arrangement, må rettes til vedkommende underleverandør. Geilogruppen Booking AS har intet ansvar knyttet til det enkelte produkt.

 

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestillingen gjennomføres. Geilogruppen Booking AS er ansvarlig for selve transaksjonen som går gjennom nettsiden. Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg. Oppnår vi ikke kontakt, vil bestillingen bli kansellert. Dersom betalingen ikke blir fullført vil bestilling ikke bli opprettet. 

Vår samarbeidspartner DIBS er ansvarlig for at kredittkortnummer og -koder håndteres sikkerhetsmessig i henhold til de krav som er definert i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Kun Geilogruppen Booking AS og leverandør av det eller de produkter du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og kontaktinformasjon. For ytterligere informasjon vedrørende personvern vennligst se våre personvernbetingelser.

 

Avbestilling og endring

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med Geilogruppen Booking AS, via e-post til [email protected] Geilogruppen Booking AS plikter å sende bekreftelse på avbestilling/endring skriftlig.

Dersom avbestilling eller endring skjer senest 7 dager før ankomst refunderes hele beløpet. Dersom avbestilling eller endring skjer mindre enn 7 dager før ankomst refunderes ikke beløpet. 

En endring av din bestilling betraktes som en avbestilling, og de samme frister vil gjelde. Vi tar forbehold om kapasitet ved endring av bestilling.

I de tilfeller hvor en av våre underleverandører har andre avbestillingsbetingelser i tillegg til våre egne, vil du få informasjon om dette ved bestilling.

Geilogruppen Booking AS har ingen kontroll over den valutakursen som vil bli beregnet for refusjon til kredittkort og kan ikke ta ansvar for eventuelle tap. Vi gjør oppmerksom på at Geilogruppen Booking AS ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring.

 

Forsikring

Vi anbefaler alle våre kunder selv å sørge for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, tap eller skade på reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

 

Gjestens forpliktelser

Gjesten plikter å sette seg inn i, samt følge, ordensregler, anvisninger og bestemmelser som gjelder for reise, aktivitet og/eller boenhet. Gjesten står ansvarlig for eventuelle skader som påføres produktet. Geilogruppen Booking AS eller dens underleverandører har rett til å si opp avtalen uten refundering, herunder også avvise gjester fra området, dersom gjesten eller noen i dennes selskap opptrer forstyrrende eller gjør skade. Du må være fylt 18 år for å gjøre en bestilling gjennom Geilogruppen Booking AS. Ved tvil vil legitimasjon etterspørres.

Spesielle betingelser ved booking av overnatting

-       Innsjekkingstid er tidligst kl. 1600 på ankomst. Utsjekk skal skje senest kl. 1100 på avreisedagen.

-       I nyttårshelgen, i forbindelse med Skarverennet og i påskehelgen er aldersgrensen 20 år.

-       Røyking er ikke tillatt innendørs.

-       Husdyr kan tas med forutsatt at det er egnede rom/leiligheter tilgjengelig, og at dette - og evt pristillegg - avtales direkte med overnattingsstedet på forhånd. 

-       Mellom kl. 2300 og 0700 plikter gjesten å ta spesielt hensyn og holde et lavt støynivå.

 

Våre underleverandører

Geilogruppen Booking AS er ansvarlig for at våre underleverandører mottar betaling for det du bestiller gjennom oss. Våre underleverandører er ansvarlig for hver sin del av sitt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning og annet, som er i overensstemmelse med de til enhver tid gjeldende lover og regler som får anvendelse for leverandøren. Videre er det underleverandøren som bestemmer prisnivået og aldersgrensen for barn og ungdomspriser.

 

Force Majeure/forbehold

Geilogruppen Booking AS står ikke ansvarlig for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Vi tar forbehold om feil og endringer i våre prislister, beskrivelse av tjenester og tekniske forhold. Skulle eventuelle feil oppstå, har Geilogruppen Booking AS sin fulle rett til å kansellere bestillingen.

Det kan også skje at underleverandørens betingelser ikke blir oppfylt, for eksempel ved at påmeldingen til en aktivitet/dato er under minimum antall personer for gjennomføring. Dersom en slik kansellering/endring skjer, og du ikke aksepterer eventuelle alternative tilbud, tilbakebetaler vi 100%.

 

Covid -19 / Forbehold 

Det iverksettes en rekke tiltak for å sørge for at våre gjester skal være trygge under sitt opphold på Geilo/ omegn. Våre underleverandører forplikter seg til enhver tid å følge de råd, regler og anbefalinger som kommer fra myndighetene, FHI og kommuneoverlegen i Hol kommune.

Vi ber deg som gjest å følge myndighetenes råd i forhold til reise og smittevern for å hindre spredning av smitte. De generelle råd for smittevern i Norge er:

  1. Syke personer skal holde seg hjemme
  2. God hygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer, og hold minst 1 meter avstand til andre enn dine nærmeste

Vi ber deg også om å sette deg inn i de regler/anbefalinger som er gjelder for skianlegg, overnattingssted og ellers hvor du ferdes på Geilo.

For alle reservasjoner (overnatting, skiskole, heispass, skiutleie, flyplass shuttle) som blir påvirket av Covid 19 restriksjoner* og som gjør det umulig å reise til Geilo, garanterer vi avbestilling med 100 % refusjon helt frem til ankomstdato:

  • Dersom Norge stenger grensene
  • Dersom landet du reiser fra stenger grenser eller fraråder reise til Norge
  • Dersom du må i karantene enten i Norge eller når du kommer tilbake til hjemlandet ditt
  • Dersom destinasjonen blir pålagt å stenge ned

Vi henviser ellers til våre generelle bestillingsvilkår.