skarverennet 2021
©skarverennet.no

Skarverennet med start og mål på Geilo

Ildsjelene bak Skarverennet har i lang tid vært fast bestemt på at den 48. utgaven av vårens vakreste skieventyr skal gjennomføres 17. april.
Kreativitet og korona har skapt en helt ny og spennende 37 km løype som tar deg innover den majestetiske fjellheimen, i år med puljevis start og målgang på Geilo. 

skarverennet

På den sikre siden
Ved å flytte starten til Geilo, så unngår vi at folk står/sitter for tett på tog og samles i folkehav i startområdet. Med gode parkeringsløsninger og puljevis start har vi laget løsninger som gjør at alle får denne flotte skiopplevelsen i trygge rammer. Den nye løypa tar deg inn i vakkert terreng, naturen og utsikten langs Skarven, og du kan fortsatt gå turen sammen med venner. Dette blir annerledes enn før, men vi har gjort det vi må for å kunne tilby et fullverdig Skarverenn til mange tusen skiglade entusiaster.

Hvilke regler gjelder 17. april?
Smittevernreglene kommer til å bli oppdatert mange ganger før 17. april, og vi tror og håper på en utvikling som gjør at vi gradvis nærmer oss en normalsituasjon i hele samfunnet. Vi i Skarverennet følger med på utviklingen, tilpasser oss og er i dialog med kommuneoverlegen. 

En dugnad som involverer hele Geilo
Skarverennet er, med en kapasitet på 12.000 deltakere, det største skirennet som arrangeres i Norge. Når arrangørklubben Geilo IL inviterer til denne flotte skifesten, så involverer det innsats fra hele 1100 frivillige i tillegg til Hol Kommune og så og si alle næringsdrivende. Det må til for at deltakere som deg (?) skal få sesongens beste ski- og naturopplevelse, vårens vakreste eventyr. 
 

100% refusjonsgaranti, også på overnatting
Som arrangør er vi klar over at vi tar en risiko når vi insisterer på å gjennomføre Skarverennet i et år hvor så mye er uavklart. Det er en risiko vi har valgt å leve med, men som du som deltaker slipper. Dersom covid-19 og smittevernregler, mot formodning, skulle tvinge oss til å avlyse, vil vi betale deg tilbake 100%. Denne refusjonsgarantien omfatter også rom bestilt og betalt hos overnattingsbedriftene som er medlemmer av Visit Geilo. Merk at det begynner å bli fullt på hotellene under Skarverennshelga.

Velkommen til Skarverennet lørdag 17. april med start og mål på Geilo!
Vi gleder oss.

skarverennet