Youtube video fallback image

Bransje

Visit Geilo er utviklings- og markedsorganisasjon for turismen på Geilo. Vi er en ideell bedrift som ikke bør tjene penger til eierne. Alle midler investert gjennom selskapet går til markedsføringen av Geilo og utviklingen av reiselivsproduktet. Som en servicevirksomhet tilbyr Visit Geilo sine ressurser tilgjengelig for alle som deltar i samarbeidet om reiselivsproduktet.

Siden 1992 har vi jobbet for å gjøre Geilo til en stadig bedre opplevelse for gjestene på fjellet og samtidig mer synlig som turistmål.

Turisme i Hallingdal = 2200 jobber og 2,3 milliarder norske kroner.

Turisme er den største næringen i Hallingdal. Turismen skaper omtrent 2200 fulltidsstillinger og omsetningen fra turismen i Hallingdal beløper seg til 2,3 miliarder kroner. Hol kommune hadde mer enn 500.000 gjestedøgn i 2018.

Fellesskapet

Geilo er helt avhengige at vi alle skal stå sammen for å markedsføre og utvikle bygda vår. Over 145 bedrifter i Hol kommune og omegn støtter allerede Visit Geilo med et økonomisk bidrag - slik at vi kan gjøre enda mer for nasjonalparklandsbyen Geilo. Et medlemskap i Visit Geilo bestemmes i forhold til bedriftens virksomhet og omsetning. 

 

IN

Visit Geilo er medlem av Innovasjon Norge, som er en bransjeorganisasjon skal bidra til vekst i norsk næringsliv gjennom kapital og kompetanse.

Les mer her.