Dagali Fjellpark - Full On

Dagali Fjellpark er en naturbasert opplevelsebedrift lokalisert sentralt på Dagali, en kort kjøretur fra Geilo.
Med hele Hardangervidda som arena tar vi med våre gjester på RAFTING i Dagali, JUVVANDRING i Uvdal, KAJAKK på fjellvann eller elv. I tillegg til dette guider vi turer i mektig høyfjells natur.

Sikkerhet står til enhver tid i fokus, og alle våre guider er internasjonalt sertifiserte og høyt kvalifisert både til lands og til vanns. Med dette som utgangspunkt ønsker vi å tilby den beste, råeste og mest unike naturopplevelser.

Er vinter din favoritt årstid? Vi er åpent i vintersesongen også! Dagali Fjellpark er et lite og hyggelig alpinanlegg med 5 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og en kjelkeløype på 1850 meter. Vi tilbyr ski- og kjelkeutleie, overnatting og mat. Det er finnes også langrennsløyper rett utenfor døren.

Rafting på Numedalslågen
Er det virkelig grunn til å omtale Numedalslågen i Dagali som Norges beste raftingelv? „Absolutt,“ sier Vojtech Hejtmanek, daglig leder på Dagali Fjellpark raftingssenter. „Numedalslågen er nemlig en helt unik elv!“

Hva er det som er så unikt med den?
Villmarken som omgir den, den vakre rene naturen, høye fjell og krystallklart vann, kort avstand fra basen til elva. Det er ikke så veldig kaldt, Numedalslågen starter ikke som en isbre, og vi tilbyr neoprendrakter for å beholde varmen.
En høy vannføring, elva er rask, Numedalslågen ved Dagali er ofte kalt Lille Zambesi - sirka i halvparten av juni - det er tremeters bølger! Og Zambesi er jo verdens beste raftingelva, det er en kompliment at Numedalslågen blir kalt Lille Zambesi. Samtidig er elva trygt for kommersiell rafting - elveleiet er varierende, det veksles regelmessig mellom flere ville stryk og langsomme bassenger.
Når det gjelder vanskeligheten, i Numedalslågen rafter vi grad 2 – 5. På hvilken som helst dag i løpet av sommeren vet vi hvordan vi kan arrangere en familietur for barn på 8 år på grad 2 - 3, en klassisk tur med grad 4 (4+), og ekstrem rafting på grad 4+ (5). Vi kan kombinere vanskelighetene ifølge kundenes ønsker.

Hjertelig velkommen til en opplevelse for livet!

Address: Perstulvegen 100, 3588 Dagali