Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden eventyret startet i 1909. Hotellet ligger i kort gåavstand til alle skisentre i sentrum og med kun få minutters gange fra togstasjonen. På sommeren er det enkel tilgang til både fjellturer, vannaktiviteter og sommerpark.
Hotellet har alt du trenger for et komfortabelt opphold og aktiviteter for både små og store. Ganger, haller og rom er fylt med den lekreste kunst fra de siste 110 årene.
Ta med deg familie og venner til en kveld i bowlinghallen hvor dere kan spise den helt fantastiske hjemmelaget burgeren som serveres her og i tillegg kan nyte milkshaken som lages her.

I sportsbaren kan dere se alt innen sport på en av de mange flatskjermene og i pausen kan dere ta en shuffleboard turnering. Etter lange dager på fjellet kan du ta en velfortjent pause i spaavdelingen hvor du får førsteklasses behandlinger til gode priser.
Ta med deg venner og familie og besøk den legendariske skibaren hvor Afterskien ble født på 80-tallet. En tur innom skibaren garanterer god stemning og god musikk!
 
I Dr. Holms Restaurant finner dere de beste måltid ene laget av de dyktigste kokkene.

Hotellet har en egen konferanse og bankett avdeling med plass til inntil 300 personer i den største salen, og med totalt 6 konferanserom og 7 grupperom.

Ønsker du det enklest mulig kan du leie ski fra hotellet og dra rett ut i bakken!

Dr. Holms skal fortsette tradisjonene på Geilo med en moderne tvist – Velkommen til Geilo og Dr. Holms!
Address: Timrehaugvegen 2, N-3580 Geilo
Email: