Familie Rafting 8-11 år

GEILO365

Ta med familien på en opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing.
Ta med familien på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing. Denne turen er en rolig tur som passer for familier med barn 8-12 år.

Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start. Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres varm drikke. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales! Vi tilbyr også barne- og hundepass på forespørsel.

Ha med:
Badetøy, ullundertøy og håndkle. Husk at de minste sitter mer i ro i flåten, ullundertøy anbefales!
Address: Aasbergmogen, 3588 Dagali
Phone: +4732178020
Email: