Paul Lockhart
©Paul Lockhart

FAQ (Covid-19)

Se vanlige spørsmål om Geilo i disse Covid-19 tider.

Oppdatert 24.06.2021

 

Er Geilo åpent? 

Alle hoteller, serveringssteder, butikker og aktiviteter er åpne. 
 

Hvor kan jeg teste meg for covid-19?

Du må ringe Geilo legesenter for å avtale testing for covid-19. Tid og sted får du avtale om over telefon. Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for kriterier for testing.
Hvis du skal reise til utlandet koster testen 600kr. Hvis du i tillegg trenger en attest på negativ test koster dette 350 kr. Det tar 1-2 døgn å få svar på testen. 

Ved testing ved LuftveisVAKTA må en kjøre inn via FV 40, opp på parkeringen ved siden av Geilojordet, holde til høyre og stå i kø med bilen på oversiden av legesenteret, til det bli ledig plass utenfor LuftveisVAKTA. Sykepleier gir beskjed når du kan komme inn til testing. Sted for testing kan endre seg, følg derfor beskjed du får pr. telefon med Geilo legesenter / smittesporingsgruppen.

Telefon Geilo legesenter: 32092250 Åpningstider telefon er: mandag til fredag kl 08.00 - 11.45 og 12.30 - 15.00

Ved legetime LuftveisVAKTA: Alle pasienter  ha avtale på forhånd, som gjøres via Geilo legesenter/Hol legekontor. Det er ikke mulig å bare møte opp. Alle pasienter bes vente i bilen til de blir hentet av sykepleier. Det er parkering utenfor LuftveisVAKTA. Utkjøring fra LuftveisVAKTA er videre forbi legesenteret, gjennom parkeringsplassen på Geilojordet og ut på FV 40.

Hvordan er det med andre aktiviteter, kan det bestilles? 

Ja, det vil være mulighet for å bestille aktiviteter. Her anbefaler vi å være tidlig ute med bestilling da det vil være begrensninger i antall deltakere i tråd med smittevernsråd. Sjekk OutdoorFun for mer informasjon og bestilling av aktiviteter. For motorsport aktiviteter sjekk Dagali Opplevelser
 

Hvilke smittevernstiltak gjøres på destinasjonen? 

Hver enkelt bedrift her på Geilo følger råd fra Folkehelseinstituttet og er i tett dialog med kommuneoverlegen og beredskapskoordinatoren til enhver tid for å sikre at smittevernstiltak er iverksatt og blir håndtert på en god måte.

Er det påbud med munnbind?

Nei, det er ikke lenger påbud med munnbind i Hol kommune men en sterk anbefaling. 

 

 

Vegard Breie

Vegard Breie