FENTEtrøkket 2021

FENTEtrøkket arrangeres årlig på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend av kvinnenettverket Fentun, og er for jenter i alle aldre.
Ordet fentun betyr damer/kvinner og nettverket består av næringsdrivende kvinner i Nore og Uvdal kommune. I 2019 hadde arrangementet og arrangørene 20 års jubileum.
Nå er det endelig mulig å organisere FENTEtrøkket igjen, håper vi. Selvfølgelig med da gjeldende forskrifter og regelverk for smittevern. Vi jobber med et spennende programmet. Oppdatering følger.

I flotte omgivelser på Dagalifjell blir du godt tatt imot på Torsetlia. I tillegg til dette gjennomføres årets fjellmarsj/fjelltur lørdag hvor deltakerne velger mellom tur på 5, 10 eller 20 km.

Lørdag og søndag er det også Fentunmarkedet. Markedet selger blant annet lokalprodusert mat, bunader, husflid, kunsthåndverk, skinnfellarbeider og helseprodukter. Det er medlemmene av Fentun som selger sine produkter og også personer (kvinner og menn) som ikke deltar på årets FENTEtrøkk er velkommen innom for en hyggelig handel.

Helgen avsluttes med Fentuns fantastiske Fjellmatbuffet og underholdning ut over lørdagskvelden.

Bli med på en begivenhetsrik helg!

Vi er her for dere så ikke nøl med å ta kontakt. Det er ledige plasser til overnatting på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, nærmeste nabo til Vasstulan 1100. Se www.fentun.no for program og informasjon.

Arrangør: Fentun et nettverk for jenter i alle aldre
Vil du bli medlem i Fentun kontakt oss på telefon til Guri 90836665

When can I book it?

20 aug 2021
FENTEtrøkket 2021 20 August 2021 - 09:00
Address: Torsetlia, 3632 Uvdal
Email: