Fjellmatfestivalen 2020

Vi må med tungt hjerte avlyse Fjellmatfestivalen som skulle vært i november, pga. Covid-19 pandemien. Dette er vårt største årlige arrangement med rundt 400 spisende ila. helgen.
16. året med Fjellmatfestivalen er dessverre avlyst.

Fjellmatfestivalen er en årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia, Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme.

Fjellmatfestivalen består av Fjellvitts årlige utdelig av Fjellvitts ærespris og fjellets gourmet på fredag. Lørdag arrangeres en mini fjellmatbuffet på dagen og avsluttes med rakfisk festmiddag og kåring av folkets favorittfisk.

When can I book it?

20 nov 2020
Fjellmatfestivalen 2020 20 November 2020 - 09:00
Address: Torsetlia 3632 Uvdal ,
Email: