Youtube video fallback image

I flytsonen på Geilo - velkommen til Flow Motion!

I sommer kan vi ønske entusiaster og ivrige nybegynnere tilbake til et nytt, og betydelig oppgradert, sykkeltilbud i Geilo sommerpark. Dette gjelder ikke minst det heisbaserte tilbudet, hvor den splitter nybygde flytstien Flow Motion endelig er klar til sin første sesong. Du vil legge merke til oppgraderingen allerede i det du tar plass i stolheisen; det nye sykkelstativet gjør turen opp enda mer behagelig.

 


 

Flow Motion

Her har de kreative stibyggerne fått utfolde seg i over 4 kilometer med fri flyt, og resultatet har blitt ei herlig løype med god puls og mange elementer som passer til hverandre. Her er det kuler, dropp, hopp og sidehits nok til å utfordre erfarne terrengkjørere som - med fart, tyngdeoverføring og varierte inngangsvinkler - gjør Flow Motion til sin egen. Samtidig har den blåmerkede løypa nok flyt, og minimalt med tråkking, slik at nybegynnere opplever den behagelig og akkurat passe utfordrende.

Flow Motion vokser med ferdighetene dine, og er rett og slett en veldig kul vei ned fjellsiden.

Flowmotion

sykkelsti

 

 

Anakonda og Gold Digger - gamle favoritter i ny drakt

Det er opplest og vedtatt at Geilo, med vår fantastiske beliggenhet og natur, skal være blant Norges aller beste på sykkel. Det betyr også at vi har oppgradert de to “gamle” stiene, Anakonda og Gold Digger, for å forbedre det heisbaserte sykkeltilbudet. Resultatet er at de gjenoppstår i ny drakt, med flere elementer og bedre flyt.

 

 

Geilo sommerpark tilbyr mer 

Her er tilbudet variert så det holder, med flere stier som Skurfen, Fossekallen og Røyskatten som kretser rundt Hallingdals råeste pumptrack. Herfra kan du også ta en stikkvei ned til Ustedalsfjorden med rundløypa i den vakre fjellnaturen. Det er godt med benker og sitteplasser, slik at du kan ta pauser og fylle opp energilagrene før neste økt.

familie

sykkel

 

Sykling for hele familien

Geilo er et eldorado for syklister, enten du velger en av løypene eller om du tråkker avgårde på egen hånd. Ta med sykkelen på toget, eller lei en sykkel som passer til formålet på stedet. Du kan leie terrengsykkel, el-sykkel med hjelm og det utstyret du trenger fra ulike sykkelutleiere på Geilo.